Cauta stire turism

  • Categorie


Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea a lansat cel mai nou portal dedicat evenimenimentelor județului Tulcea.

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Delta Dunarii
Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea a lansat cel mai nou portal dedicat evenimenimentelor județului Tulcea.
Www.tulceaevents.ro este o platformă ce își dorește să adune la un loc toate evenimentele cultural-artistice și nu numai, ce vor avea loc în județul Tulcea, pentru ca cetățenii și turiștii să fie informați pentru petrecerea timpului liber.

Platforma conține informații cu privire la piesele de teatru ce au loc la Teatrul Jean Bart Tulcea, show-urile de Stand-Up Comedy, programul cinema Cityplex Tulcea. Workshop-urile și seminariile sunt trecute pe lista de evenimente pe care le vom promova și nu în ultimul rând evenimentele sportive, petrecerile și spectacolele ce vor avea avea loc. Fie că vorbim de evenimentele administrației sau evenimentele organizate de către privați pentru publicul larg.

”Am considerat necesar un astfel de portal online în primul rând pentru cetățenii județului Tulcea, care se întreabă mereu pe unde ar mai putea ieși în timpul liber sau ce evenimente vor avea loc pentru a putea participa, dar și pentru turiștii ce vizitează județul nostru. Putem observa că evenimentele atrag și mai mulți turiști dacă sunt promovate din timp. Un eveniment cu tradiție crește numărul de participant anual.

Dezvoltarea digitală a județului a fost una din prioritățile asociației noastre, am început cu pași mici, prin acest website, și sperăm ca munca noastră să își spună cuvântul. Continuăm și anunțăm că vom da start sezonului estival 2018 cu o altă platformă dedicată turiștilor ce doresc să ne viziteze. Sperăm să reușim să finalizăm cel de-al doilea proiect până la finalul acestei luni.” a declarat Ionuț Chirică - Președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea

Data stire: 11 aprilie 2018
Categorie: Delta Dunarii
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Asociatia de Promovare si Dezvoltare Locala Tulcea

Comentarii despre pagina: