Cauta stire turism

  • Categorie


APDT Prahova a participat pentru al şaselea an consecutiv la Târgul de Turism de la Chişinău

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
APDT Prahova a participat pentru al şaselea an consecutiv la Târgul de Turism de la Chişinău
Paştele pe schiuri în Prahova.

APDT Prahova a participat pentru al şaselea an consecutiv la Târgul de Turism de la Chişinău în perioada 29 martie-1 aprilie 2018 pentru a promova în fata turiştilor moldoveni ofertele membrilor săi.

Turiştii moldoveni au fost în majoritate interesaţi de odihnă şi relaxare cât şi de ofertele pentru tratament dar şi de ofertele pentru schi.

România este pe locul trei în topul destinaţiilor preferate de moldoveni, Valea Prahovei o destinaţie în special preferată de aceştia mai ales în perioada de iarnă, motiv pentru care turiştii moldoveni au putut găsi aici oferte pentru perioada Crăciunului pe rit vechi cu preţuri cuprinse între 150 si 190 de euro cu transport inclus.

Pentru perioada imediat următoare, a sărbătorilor Pascale gradul de ocupare a staţiunilor turistice din Prahova este aproape complet ocupată, în Azuga şi Buşteni regăsim 85 până la 90% din spaţiile de cazare ocupate, în timp ce Breaza şi Campina urca în preferinţele turiştilor având în acest moment între 75 şi 80% grad de ocupare. La Sinaia 98% din locurile de cazare sunt ocupate, rămânând foarte puţine locuri disponibile.

Noutatea acestei perioade este faptul că se schiază pe aproape toate pârtiile din Prahova astfel turiştii vor putea petrece Pastele pe schiuri. La Azuga şi Buşteni se schiază iar la Sinaia toate pârtiile din Valea Soarelui şi Valea Dorului au peste 1 metru de zăpadă.

“Suntem prezenţi pentru a şasea oară la Târgul de Turism de la Chişinău. Noi considerăm că Chişinău este a doua capitală a românilor. Venim aici cu drag de fiecare dată. Anul acesta ne aşteptăm la 30.000 de turişti din Republica Moldova în România, iar Valea Prahovei este printre principalele destinaţii. Iarna, după 1 ianuarie, este foarte căutată.” A declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Data stire: 2 aprilie 2018
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: APDT Prahova

Comentarii despre pagina: