Cauta stire turism

  • Categorie


Air Moldova relanseaza cursa Bucuresti-Chisinau de la 55 euro pe zbor

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
Air Moldova relanseaza cursa Bucuresti-Chisinau de la 55 euro pe zbor
Incepand cu data de 19 decembrie 2016 Air Moldova va opera din nou zborul pe ruta Chisinau- Bucuresti la tarife incepand de la 55 EUR/ sens.

Cursa Chisinau-Bucuresti va fi operata de catre Air Moldova cu o frecventa de sase ori pe saptamana, cu exceptia zilei de sambata, cu o aeronava Embraer 190, conform urmatorului orar:
In zilele de luni, marti, miercuri, joi:
Decolarea din Chisinau 07:00; aterizarea in Bucuresti 07:50
Decolarea din Bucuresti 09:00; aterizarea in Chisinau 09:50
In zilele de vineri si duminica:
Decolarea din Chisinau 20:10; aterizarea in Bucuresti 21:00
Decolarea din Bucuresti 21:50; aterizarea in Chisinau 22:40
Preturile pe aceasta cursa incep de la 55 EUR pentru biletele Intr-o directie si de la 99 EUR, pentru biletele tur-retur, cu toate taxele incluse.
Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la birourile proprii de vanzari Air Moldova, precum si de la agentiile autorizate din Romania si de peste hotare.
Pe langa noua cursa catre Bucuresti, compania aeriana nationala a Republicii Moldova opereaza zboruri directe spre inca 25 de destinatii: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Florenta, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg si Torino la care se adauga destinatiile sezoniere - Tivat si Rodos. Compania ofera doua clase de rezervare - Economic si Business.

Data stire: 13 octombrie 2016
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Tourismcommunication.ro

Comentarii despre pagina: