Cauta stire turism

  • Categorie


Adrian Voican reales Presedinte la APDT Prahova

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Adrian Voican reales Presedinte la APDT Prahova
Domnul Preşedinte Adrian Voican rămâne la conducerea APDT Prahova încă doi ani cu unanimitate de voturi.

În cadrul Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, ieri, la Hotel New Montana Sinaia, au fost aleşi atât Preşedintele Asociaţiei, Vicepreşedinţii cât şi Consiliul Director. Domnul Adrian Voican a fost votat cu unanimitate de voturi şi rămâne încă doi ani în poziţia pe care o deţine încă de la creearea Asociaţiei. Vicepreşedinţii asociaţiei vor fi pentru următorii 2 ani: Camera de Comerţ şi Industrie Prahova care îşi păstrează mandatul, Consiliul Judeţean Prahova, de asemenea o continuare a mandatului şi Events Viva Tours care se afla la primul mandat.

În cadrul acestei întâlniri s-a mai votat şi componența Consiliului Director: ANAT, Consiliul Judeţean Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Primăria Municipiului Câmpina, Hotel Internaţional Sinaia, Events Viva Tours Sinaia şi Hotel New Montana Sinaia.

Cu ocazia acestei întâlniri s-au discutat atât participarea Asociaţiei în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018 la Târgul de Turism de la Chişinău unde am avut participări de succes în trecut, cât şi organizarea, în parteneriat cu Centrul Medical SanConfind, a unui eveniment atât pentru viitoarele cât şi pentru proaspetele mămici în Ploieşti. De asemenea am discutat şi proiectul comun al Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti şi al Asociaţiei – creearea Hărții Turistice a Judeţului Prahova.

Cel mai important subiect discutat a fost organizarea ediţiei a VI-a a evenimentului de promovare a staţiunilor dedicate sporturilor de iarnă - Criteriul Primei Zăpezi 2018. Organizarea acestui eveniment a fost aprobată în unanimitate, astfel vom reveni în cel mai scurt timp cu datele exacte de desfăşurare ale evenimentului.

"Asociaţia noastră are deja 11 ani şi este una din cele mai active din România. Ne bucurăm şi felicităm noii Vicepreşedinţi şi pe noii membriai Consiliului Director. Ţin să mulţumesc membrilor asociaţiei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o încă o dată. Ne propunem ca în aceşti doi ani să creştem Asociaţia din toate punctele de vedere: vizibilitate, impact în social media, presa şi mai ales evenimente precum Criteriul Primei Zăpezi sau ExpoVacanta şi cât mai multe participări internaţionale" a declarat Adrian Voican Presedintele Asociației.

Data stire: 23 martie 2018
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: APDT Prahova

Comentarii despre pagina: