Litoral 2018 Grecia
   
Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Romania - Jupiter, judetul Constanta

Jupiter, judetul Constanta

Despre Jupiter
Cum ajungem in Jupiter

Harta Jupiter 

Despre Jupiter

Micuta si cocheta, Jupiter se intinde intre Neptun si Venus la circa 5 km de Mangalia. Situata intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, un lac in centru (Tismana) si o padure de mesteceni (Comorova), Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc.
statiunea Jupiter, Romania

Descriere: statiunea Jupiter, in care hotelurile, peste 15 la numar, se desfasoara intre tarmul marii si Padurea Comorova, avand in centru amenajat lacul Tismana; vom gasi satul de vacanta Zodiac, un camping, teatrul de vara, cinematograful, terenurile de sport si barul Paradis asezat chiar pe plaja.
statiunea Jupiter, Romania

Jupiter - statiune balneoclimaterica estivala, de interes general, situata in extremitatea de SE a Romaniei (jud.Constanta), pe tarmul Marii Negre, la 5 km N de municipiul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. Este o statiune noua,intrata in circuitul turistic la inceputul anilor '70,cu numeroase hoteluri, restaurante, baruri de zi si de noapte, camping, terenuri de sport, bowling etc. In lunile de vara cerul este mai mult senin. Soarele stralucind 10-12 ore/zi.

Factorii naturali de cura sunt apa Marii Negre, clorurata, sulfatata, sodica, magneziana si climatul maritim, bogat in aerosoli salini. Plaje mari, cu nisip fin,amenajate pentru helioterapie si talazoterapie.

Statiunea este indicata atat pentru odihna si cura heliomarina in vacantele de vara,cat si pentru tratament curativ (hipotiroidism, limfatism, anemii secundare, stari de debilitate, decalceferi, unele dermatoze etc.).Numeroase posibilitati de distractii, de practicare a sporturilor nautice, excursii interne si externe, agrement etc.
Cod postal: 8722.

Statiunea Jupiter este recunoscuta ca fiind o oaza de vegetatie sub soarele torid al verii, prin parcurile si vegetatia luxurianta ce inconjoara hotelurile sale. Plaja de 1 km se remarca prin bogatia si finetea nisipului, fiind fragmentata de numeroase golfulete care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral.

Jupiter dispune de hoteluri de mare capacitate, amplasate perpendicular pe linia tarmului, edificate in stiluri arhitectonice diferite ce dau o nota de evidenta si o placuta variatie, dintre care cele mai importante sunt cele doua hoteluri de 1*. In hoteluri, in satul de vacanta Zodiac cu casute din lemn si in camping pot fi cazati peste 8500 de turisti. Teatrul si cinematograful in aer liber, piscinele, terasele, discotecile, ambarcatiunile de pe lacul Tismana, contribuie la petrecerea unui concediu de neuitat la malul marii.

inapoi la titlu

Cum ajungem in Jupiter?
Cu autoturismul propriu pe ruta Bucuresti - Fetesti - Constanta - Eforie Nord - Jupiter, cu trenul din Gara de Nord

Adrese utile de internet:

 

Forumul Ghizilor de Turism IV
 
autocar litoral Grecia 2018
 
Eurotrip
 
 
vacante cu Jumbo Travel
oferte Revelion 2019 Romania, oferte Craciun Romania 2018
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
Litoral 2018  Bulgaria
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2018 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2018; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2018 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro