Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Interviu cu Cristian Barhalescu Manager Direct Aeroport

Data publicare: 26 iunie 2017
Categorie interviu: Companii transport

InfoTravelRomania: Cateva cuvinte despre Direct Aeroport

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Din 2013 Direct Aeroport a fost deschisa pentru a asigura serviciul de transfer spre si dinspre Aeroportul Otopeni din principalele orase turistice ale tarii: Brasov si Constanta. Cu o flota de 24 de masini, de la turisme la microbuze de 19 locuri, compania asigura transferuri private sau transfer comun.

Transferul normal este la un cost de 70 lei de persoana pe sens, spre Brasov si Constanta, cu 12, respectiv 11 frecvente pe zi.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Cum se poate rezerva un loc?

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Rezervarea si plata se poate face online, in orice agentie de turism partenera si la sediile Direct Aeroport din Brasov si Constanta. Rezervarile se pot efectua online, prin apel telefonic, e-mail sau la agentiile partenere.

InfoTravelRomania: Ce noutati aveti pe anul 2017?

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta este aeroportul conectat cu orasele Constanta, Mangalia si Tulcea prin serviciile companiei noastre. Transferurile sunt efectuate, la cerere, pentru fiecare plecare sau sosire de aeronava.

Foto: Petre Dordea & Cristian Barhalescu

Imagine 2

InfoTravelRomania: De curand ati fost ales in functia de Presedinte al Asoc Litoral - Delta Dunarii. Care sunt obiectivele pentru aceasta vara?

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Continuam linia de promovare actuala asumata de asociatie, prin evenimente si spectacole. Complexitatea destinatiei Dobrogea va face subiectul unor intalniri, in cadrul asociatiei ,pentru a stabili parcursul actiunilor de promovare a acesteia.

InfoTravelRomania: Legea voucherelor de vacanta a fost amanata. Ce parere aveti?

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Amanarea tichetelor de vacanta acordate bugetarilor este o decizie asumata politic. Introducerea acestora, cat mai devreme posibil, va duce la o crestere accelerata a incasarilor sectorului turistic.

Imagine 3

InfoTravelRomania: Ce parere aveti despre portal de turism www.infotravelromania.ro?

Cristian Barhalescu - Direct Aeroport: Un portal echilibrat, cu informatii corecte care ofera un sprijin constant pentru clienti si agentii.

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Pensiuni


Comentarii despre pagina: