Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Interviu cu Mihai Baciu administrator ECO CHETTUSIA Delta Dunarii

Numar vizualizari: 23
Data publicare: 15 decembrie 2008
Categorie interviu: Companii transport

InfoTravelRomania: Cateva cuvinte despre agentia dvs. de turism

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Nu este o agentie de turism. Eco Chettusia este o firma de transport turisti in Delta Dunarii. Ajutam clientii nostrii in a gasi cele mai bune cazari, pensiuni sau hoteluri, cele mai placute excursii.Trebuie spus ca prin prisma educatiei noastre anterioare crearii firmei, suntem specializati pe birdwatching si ceea ce tine de natura, clientii nostri vin pentru a vedea pasarile si ceea ce oferim se refera in cea mai mare parte la turism de observat NATURA. Sub nici o forma nu facem programe pentru vanatoare, foarte rar acceptam pescari.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Ce ar trebui sa facem pentru cresterea turismului in Delta Dunarii? De ce nu vin turistii straini in Delta Dunarii?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: In primul rand cresterea calitatii la unitatile de cazare. De accord, fiecare crede ca venind la o familie va fi primit foarte frumos,etc. Gresit,multi din cei care au cateva camere sau pensiuni acreditate, vorbesc de cei din Delta, multi gandesc ca oricum turistul vine si nu e nevoie decat de mult peste si gata.

Preturile de exemplu au luat-o razna, sunt pensiuni la Mila 23 care ofera pranz la 45 lei persoana, dar merita acesti bani? Doi pesti luati gratis din apa, o bautura, una altele pe langa…e totusi cam mult. Mizeria din sate alunga turistii. Daca vreti va trimit foto din satele Deltei, mizerie, multa mizerie. Mila 23 e o catastrofa din acest punct de vedere si e pacat pentru ca e un sat superb ca si locatie.

Strainii nu vin pentru ca nu este reclama. Cei care vin raman surprinsi de frumusete, de natura,dar….exista si aici cazuri de turisti care au mers pe canale, lacuri,etc si habar un aveau ce au vazut. Ar trebui sa fie o agentie de ghizi, o firma cu mai multi tineri, studenti, elevi, care sa stie o limba straina cel putin, care sa fie platiti pentru munca lor si la care sa apeleze firmele care fac transport de turisti in Delta. Ma refer in special la marile hoteluri din Tulcea, carea au si vapoare de capacitate si care de cele mai multe ori nu au nici un om specializat pentru a le explica turistilor minimum de informatii legate de Delta, pasari,etc

InfoTravelRomania: Cum va afecteaza criza economica internationala?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Deocamdata nu stim sigur, de obicei noi nu facem rezervari in lunile de iarna. Nu avem semnale de criza.

Imagine 2

InfoTravelRomania: Ce oferte pregatiti pentru Revelion 2009 ?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Nu facem oferte pentru Revelion, asta pentru ca cele mai multe pensiuni din Delta au inchis sau au clientii lor. Este si riscant sa faci o rezervare undeva la Mila 23, Crisan sau Dunarea si sa fie apa inghetata in acea perioada, lucru absolut normal iarna.

InfoTravelRomania: Ce planuri aveti pentru anul 2009?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: In primul rand sa mai cumparam un vapor din Olanda. Avem doua vaporase aduse din Tara lalelelor si vrem sa mai aducem unul. Din pacate transportul face exact cat vaporul….Dorim sa promovam mai bine firma in asa fel incat sa cuprindem si un segment de turisti cu bani mai putini..

Imagine 3

InfoTravelRomania: Care este ponderea vanzarilor/comenzilor venite de pe internet? este important internetul?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Cred ca avem 80-90 suta din clientiii nostri sunt de pe internet. Fara internet e greu de rezistat astazi..

InfoTravelRomania: De ce este mai bine ca turistul sa apeleze la o agentie de turism?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Pentru ca exista o responsabilitate, asta e clar. Lucram cu agentii de turism si de fiecare data te gandesti de doua ori inainte de a face ceva, asta pentru a face totul in concordanta cu cerintele si asteptarile agentiei. Cineva trebuie sa raspunda pentru calitatea excursiilor.

InfoTravelRomania: Ce parere aveti despre portalul de turism www.infotravelromania.ro ?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: Foarte bun, bine documentat. Super,il ador.

InfoTravelRomania: Unde ar putea turistii sa afle mai multe detalii despre dvs.?

Mihai Baciu - ECO CHETTUSIA: De pe internet la adresa: www.chettusia.com pe e-mail la info@chettusia.com sau tel 0744 224 897 sau 0744 645 186. Am dori sa participam la targuri de turism dar nefiind agentie nu stim carea ar putea fi posibilitatea de acces.

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Pensiuni


Comentarii despre pagina: