Litoral 2018 Grecia
   
Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Incoming Romania - Video promovare Romania

Incoming Romania
Video promovare Romania

Aici vom posta cele mai frumoase filme pentru promovarea Romaniei in strainatate din punctul nostru de vedere.


Cea mai mare promovare in strainatate a Romaniei o face Charlie Otis cu cele 3 filme documentare Wild Carpathia traduse in 19 limbi si difuzate in 150 de tari, Simona Halep prin participarea ei la campionatele internationale de tenis. Deasemeni este importanta participarea Romaniei la targurile internationale de turism.


Telespectatorii britanici, dar si cei din întreaga lume au putut descoperi România într-un film documentar realizat recent de Travel Channel si care îl are ca invitat chiar pe mostenitorul coroanei britanice, Printul Charles.

Wild Carpathia, care are o lungime de aproape 50 de minute, prezinta partea “salbatica” a României, punând accentul pe padurile din muntii Carpati, considerati unul din ultimele teritorii salbatice din Europa. Filmul a facut furori înca de la început, datorita declaratiei printului Charles, care si-a subliniat descendenta din domnitorul român Vlad Tepes si si-a afirmat interesele pentru aceasta zona.

De altfel, printul britanic detine mai multe proprietati în România, doua la Valea Zalanului (Covasna), una în Viscri (Brasov) si una la Malincrav (Sibiu), pe care le viziteaza des. Iar când printul Charles nu este în România, proprietatile sunt închiriate pe bani buni turistilor.

Filmul combina aspecte din istoria Transilvaniei – începând de la daci si terminând cu perioada medievala – cu imagini din România actuala, cu oamenii care locuiesc aici.


Vizionare online Wild Carpathia
Partea I
Partea II
O calatorie de la Portile de Fier pâna în Delta Dunarii, care va include prezentarea unor locuri de pe Valea Oltului, a Muntilor Fagaras, a Castelului Peles si a manastirii Cozia.

Partea III
Charlie Otis viziteaza nordul României si Maramuresul, una dintre cele mai pitoresti regiuni ale Carpatilor. Aici, Charlie participa la festivaluri si nunti si afla despre evolutia muzicii populare românesti de la Grigore Lese si Loredana Groza. Calatorind peste munti în Moldova, Charlie întâlneste calugarii de la faimoasele manastiri din Bucovina. Calatoria lui Charlie se sfârseste în Cheile Bicazului, la Lacul Rosu.

Un clip realizat de un turist francez

Un clip superb realizat de un turist olandez

 

autocar litoral Grecia 2018
 
Eurotrip
 
Forumul Ghizilor de Turism IV
 
 
vacante cu Jumbo Travel
oferte Revelion 2019 Romania, oferte Craciun Romania 2018
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
Litoral 2018  Bulgaria
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2018 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2018; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2018 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro