Selecteaza agentie turism

  • Agentie


Forumul de Incoming editia a V-a
Hotel Ramada Plaza, Bucuresti
13 decembrie 2017

Numar vizualizari: 450

Inscrie-te acum!

Forumul de Incoming

Eveniment organizat de InfoTravelRomania.ro. Numar de locuri: 150.
Au prioritate agentiile de turism care fac INCOMING (62), ghizii de turism specializati pe INCOMING si unitatile de cazare care isi doresc turisti straini. Scopul principal al acestui forum este sa discutam despre incoming, despre problemele si solutiile incomingului romanesc, sa incurajam agentiile de turism sa dezvolte un departament de INCOMING.


Cand am inceput Forumul de Incoming in 2014 un mare sef in turism spunea ca sunt maxim 20 agentii de turism care fac INCOMING. Acum, dupa 3 ani avem cel putin 62 de agentii de turism care fac incoming. Iata ca forumul si-a atins scopul: sa incurajam agentiile de turism sa faca INCOMING!.


La intrare vom avea 2 masute: una pentru inregistrare participanti si revista Traveller Magazin si a doua cu cei de la Art & Craft Romania (suveniruri Romania).
EDUARD ACSENTE ghid de turism din Delta va expune doua albume foto cu povești, unul despre localitatea Sfântu Gheorghe acolo unde se desfășoară în fiecare an festivalul de film ANONIMUL iar celălalt despre istoria pescuitului, mai ales despre pescuitul la sturion, celebri pești preistorici care produc caviar.
Doritorii pot viziona albumele, discuta pe marginea lor și a eventualelor proiecte viitoare iar cei interesati le pot achiziționa.


Moderatori: Florin Popescu si Raluca Muresan.
Loc de desfasurare: Hotel Ramada Plaza, Bucuresti
Parteneri: Clubul Presei de Turism - FIJET Romania.

Sponsori principali eveniment: KARPATEN TURISM si TravelMaker.
Enjoy Romania


Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Traveller Magazin, consilierturism.ro, imperatortravel.ro, calatoriaperfecta.ro, romaniaturistica.ro, povestidecalatorie.ro, calatorsauturist.ro, https://vacanteleluimircea.wordpress.com, DescoperimRomania.ro, touristry.ro

Taxa de intrare: 50 lei / persoana
Speakerii si partenerii media acreditati au intrarea libera.

Invitat special:
- scriitorul si jurnalistul de calatorii Marian Constantinescu. |
Inscrie-te acum!


Program:
Miercuri 13 decembrie 2017
09.00 - 10.00 - inregistrare participanti, cofee break
10.10 -
deschiderea oficiala a evenimentului
10.10 - 13.00 Panel I

13.00 - 14.00 Pauza
13.30 - tur de hotel pentru toti cei care vor sa vada camere, restaurantul si salile de conferinta Ramada Plaza si Ramada Parc.
14.00 - 16.15 Panel II
16.15 - TOMBOLA


Speakeri:

Panel I

10.00 - 10.30 Bogdan Tomoiagă - Secretar de Stat Ministerul Turismului
Care este situatia incomingului in Romania? La cate targuri internationale participa Romania in 2018? Ce se intampla cu sefii birourilor de promovare?

10.30 - 11.00 Petre Dordea - Fondator InfoTravelRomania.ro
Scurt istoric al Forumului de Incoming, care sunt primele 6 tari de unde ne vin turisti?, care sunt cei 62 TO de incoming?, care sunt problemele incomingului romanesc?

11.00 - 11.30 Alina Giurgiu Drd Universitatea Oradea, membru ANGR si SG Federatia Ghizilor de Turism din Romania - cateva cuvinte despre KARPATEN TURISM - unul dintre cei mai mari TO pe incoming din Romania; deasemeni despre incomingul din Israel.

11.30 - 12.00 Valentina Saygo - ASK FOR TAX FREE

12.00 - 12.20 Maximilian Dragan/ coordonator de program Sibiu Regiune Gastronomică Europeana 2019 - Asociatia Judeteana Sibiu

12.20 - 12.40 Alin PATRU / Managing Partner Travel Management and Events S.R.L., Chisinau - Incentive si Team Building peste Prut.

12.40 - 13.00 Cezar Popovici - sisteme audio ghid profesionale.

13.00 - 14.00 PAUZA

13.30 - tur de hotel pentru toti cei care vor sa vada camere, restaurantul si salile de conferinta Ramada Plaza si Ramada Parc.

Panel II
Raluca Veres de la Experience Bucharest
- ne vorbeste despre experienta celor 130 de bloggeri, vloggeri, influenceri veniti in Romania.

Ioana Marin/ desprespa.ro - Turismul de wellness

Toderas Andrei - UltraVoyage DMC, Timisoara
Capitala Culturala 2021: Timisoara -Poarta a turismului Romanesc.

Campeanu Catalin / Fondator Acvamania Parc - turismul de aventura

Florina Ioanid/Equestrian Adventures - ne vorbeste despre turismul ecvestru in Romania

Ciprian Slemco/ghid de turism - ne vorbeste despre necesitatea infiintarii politiei turistice.


Premii tombola:
Premiul 1- este oferit de Pensiunea Norica din Gura Raului (Sibiu)
1 camera DBL pentru 2 nopti in perioada 12-14 ianuarie 2018
Pensiunea Norica

Premiul 2- este oferit de agentia SCORILO TURISM - 1 loc in excursia de zile la Sarmizegetusa 4-6 mai 2018


Premiul 3 - 1 day 4x4 trip (3 pax) din Bucuresti sau Brasov oferit de agentia 4x4 Tours. Bucegi/Piatra Craiului - Diham /Magura Pestera/ Pestera Fundatica.
Cu plecare/sosire Buc sau Brasov depinde de unde doreste castigatorul.
tururi 4 x 4


Premiul 4 - Un week- end la pensiunea Sf Nicolae 4* din Alunis - judetul Prahova cazare si pensiune completa, 1 camera dbl. Data o stabilim impreună cu castigatorul.
Pensiunea Sfantul Nicolae din Alunis


Premiul 5 - EXCURSIE CU GHID - EDUARD ACSENTE
Pentru ambele forumuri (incoming si ghizi ) ofer cate o excursie cu barca pentru 4 persoane din Sfantu Gheorghe la padurea Caraorman si lacurile Erenciuc, Puiu si Rosu. Ambele in luna iunie 2018, prima undeva la jumătatea lunii iar cealaltă pe sfarsit. Stabilim datele impreuna cu castigatorul.
excursie cu barca Sfantul Gheorghe

Premiul 6
Cazare 2 nopti in Timisoara, pentru 2 persoane, in week-end, intr-un apartament in regim hotelier. Stabilim datele impreuna cu castigatorul.
Acest premiu este oferit de DescoperimRomania.ro
Apartament regim hotelier in Timisoara


Premiul 7
Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea oferă o vacanță în Delta Dunării. Un sejur pentru 2 persoane, 3 zile, 2 nopți de cazare, pensiune completă și excursii în Delta Dunării pentru vara 2018.Premiul 8
Asociatia de Turism Bucovina ofera un sejur de 2 nopti pentru 2 persoane (1 camera dubla) cu demipensiune si acces gratuit la Centrul de agrement & spa la pensiunea POPASUL DOMNESC Voronet . Perioada va fi aleasa de comun acord de catre castigatorul premiului si administratorul pensiunii.

Premiul 9
Compania Direct Aeroport va asigura transportul unui cuplu (doi pasageri) de la Aeroportul Otopeni si pana la Brasov (sau Valea Prahovei).Perioada va fi aleasa de comun acord.
Direct Aeroport

Premiul 10
Un cos cu bunatati traditionale + o agenda si un stilou Transylvania oferit de Romanian Art&Craft.
Mentionam ca cei de la Romanian Art&Craft vor avea si o masa de prezentare produse la intrare. Cand o sa aveti nevoie de suveniruri Romania, sa stiti de unde sa le cumparati!

Premiul 11
Residence Ambient Brasov ofera 1 camera DBL pentru 1 noapte in perioada 10 - 31 ianuarie 2018. Perioada va fi aleasa de comun acord de catre castigatorul premiului si administratorul unitatii.

Premiul 12 - portalul de turism InfoTravelRomania.ro ofera un "cont de agentie turism" pentru 6 luni. Agentia de turism poata sa introduca nelimitat sejururi si circuite in sistemul nostru.


Sponsori principali eveniment: KARPATEN TURISM si TravelMaker.

Enjoy Romania

Locatie eveniment: 44.480317, 26.062169
Harta Forumul de Incoming V


Comentarii despre pagina: