Litoral 2017 Grecia
   
Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
apartament regim hotelier regim hotelier apartamente garsoniere
cere vacanta ta!
Interviu | Ghizi turism | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri internationale | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite |
   
 
Lista evenimente turism Romania
Vezi lista completa cu evenimente de turism din Romania!
Cauta eveniment turism
Categorie

Anul si luna
Tara

Oras

Cauta numai dupa organizator

Targul de turism Vacanta si sanatate BrasovTargul de turism Vacanta si sanatate Brasov

Categorie eveniment: Targ turism Romania
Localitate: Brasov

UPDATE: acest eveniment a fost anulat!

Stimate doamne,
Stimati domni,

Peste 93% din urarile de Sarbatori si de Anul Nou ,arata statisticile,incep prin urarea de SANATATE; traditia,intelepciunea populara nu sunt intamplatoare(!)

Daca adaugam la aceasta realitate mottoul de mai sus,faptul ca specialistii vorbesc de o "megatendinta" de revenire la tratamentele cu factori naturali avem motivatiile principale ale initiativei de-a organiza la Brasov,in inima tarii, a Transilvaniei, la IT&LC, un targ dedicat vacantelor care contribuie , prin preventie,mentinerea starii de bine/wellness si recuperare la SANATATEA OAMENILOR.

Suntem la a doua incercare de lansare a acestui proiect si, preluand propunerile participantilor care s-au inscris in 2016 la eveniment, motivarile celor care nu au putut dat curs invitatiei,suntem siguri ca ,editia 2017 va fi o reusita.

Iata doar cateva argumente de sustinere a deciziei dv. de a participa:

- Targul se doreste a fi un eveniment in format 'B2C',respectiv, o intalnire nemijlocita intre ofertantii de servicii si consumatori.

In acelasi timp, targul va fi o oportunitate pentru agentiile si touroperatorii interesati de aceasta nisa sa-si completeze portofoliul de oferte.Avem in vedere si invitarea unor operatori turistici din Israel ,Moldova si Rusia.

- Oportunitatea de a va face nemijlocit cunoscuti pe o piata potentiala precum Brasovul-270.000 locuitori si 545.000 locuitori judetul Brasov; judetele invecinate-Covasna si Harghita constituie de asemenea un potential de turisti pt dv, persoanele cu venituri peste medie fiind frecvent prezente la shopping in Brasov, la expozitiile de la IT&LC.

- Locatia IT&LC (www.itcbv.ro pe B-dul Vlahuta,axa majora ,usor accesibila, intre cei doi poli comerciali ai municipiului,Calea Bucuresti/fosta zona a Uzinei de autocamioane si Zona Tractorul,intr-o zona cu cca 70.000 de locuitori care pot accede la expozitie pietonal.

- Este un trag cu tarife low-cost, acestea fiind, la unele componente, cu pana 50 % mai mici decat la celelalte targuri de turism din tara.

- Operationalizarea/lansarea proiectului Voucherelor de Vacanta in cadrul pachetului salarial al salariatilor bugetari, incepand cu martie 2017, genereaza o noua si importana cerere pe piata(!)la o categorie de potentiali turisti care vor dori sa intalneasca, nemijlocit, ofertantii de servicii, nu in ultimul rand pentru avea acces la tarife mai reduse.

- Dat fiind interesul/solicitarea unor firme de profil balnear/Spa din tara vecina-Ungaria pentru acest proiect am acceptat si participarea acestora la targ, ceea ce genereaza oportunitatea de a vedea, nemijlocit, standardele/tarifele cu care competitorii de pe piata de profil incearca sa atraga turistii din Romania in Ungaria.(In 2016 peste 2,7 milioane de turisti din Romania au apelat la serviciile hotelurilor balneare/spa si wellness din tara vecina).

- Targul de la IT&LC Bv.se doreste sa devina si o facilitate pentru compararea bunelor practici in domeniu intre operatorii de profil din tara si,nu in ultimul rand, participantii pot cunoaste, nemijlocit,oportunitatile oferite de IT&LC in ce priveste optimizarea costurilor de achizitii a consumabilelor ,dotarilor,managementul investitiilor in domeniul HORECA

O noua PROVOCARE, o noua OPORTUNITATE de promovare a serviciilor Dvs. in domeniul turismului balnear/wellness,a vacantelor care sunt,fara indoiala,un factor de SANATATE.

Va invitam sa participati ca expozanti la prima editie a Targului de turism - VACANTA si SANATATE - Brasov, 24-26 Martie 2017.

Atasam prezentei Adeziunea- Contract de participare la Targul de turism VACANTA SI SANATATE .

REDUCERI:- pentru inscrieri timpurii/early booking,respectiv, pentru contractele semnate pana la date de:10.02.2017 ,cu plata unui avans de 40% din costul de participare – 10% reducere;

-pentru firmele care au fost inscrise in editia 2016: oferim 10 %.;

-pentru firmele care atrag si alti participanti 5 %;

-pentru asociatii de promovare,patronate,clustere - pentru membrii acestora,daca inscriu minim 5 participanti la targ: 10 %.

Dl. Radu Brin – Director Marketing / Project Manager ,Departamentul Evenimente si Expozitii al IT&LC, office.itcbv@gmail.com , tel : 0728 877 204 va sta la dispoziţie pentru detalii suplimentare si inscrieri.

Invitandu-va sa participati la prima editie a Targului de turism VACANTA si SANATATE, Va dorim succes in tot ceea ce intreprindeti, inclusiv prin a avea cat mai multi turisti !


Evident,va dorim SANATATE si succese in realizarea proiectelor Dv.,multumindu-va pentru colaborare.

Perioada: 24 martie 2017 - 26 martie 2017
Numar participanti:
Organizator: International Trade & Logistic Center
Taxa de participare:

Autentificare - Creare cont
Autentificare - Creare cont
Hotel Mera Resort
Eurotrip
oferte Grecia 2017, charter avion Grecia
autocar litoral Grecia 2017
transfer Italia
Circuite Romania
oferte litoral 2017 Bulgaria, oferte litoral 2017 Bulgaria
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
Litoral 2017 Bulgaria
litoral Bulgaria 2017

vacante in Romania

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria oferte all inclusive Antalya InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2017 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2017; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2016 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro