Litoral 2017 Grecia
   
Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
apartament regim hotelier regim hotelier apartamente garsoniere
cere vacanta ta!
Interviu | Ghizi turism | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri internationale | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite |
   
 
Lista evenimente turism Romania
Vezi lista completa cu evenimente de turism din Romania!
Cauta eveniment turism
Categorie

Anul si luna
Tara

Oras

Cauta numai dupa organizator

Infotrip Spania Tenerife Grand Canaria 2017 by Christian TourInfotrip Spania Tenerife Grand Canaria 2017 by Christian Tour

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Santa Cruz Tenerife

Draga partener,
Ne face deosebita placere sa te anuntam ca
AM LANSAT INFOTRIPURILE 2017!

Continuam asadar traditia pastrat in cei 20 ani de la infiintarea Cristian Tour,
ca in fiecare primavara sa calatorim alaturi de partenerii nostri de suflet si sa descoperim impreuna frumusetile si specificul destinatiilor pe care le touroperam in fiecare sezon.

In cele ce urmeaza te invitam sa studiezi programul infotripurilor organizate in perioada urmatoare:

Conditii de inscriere si participare:
- Invitatia este valabila pentru o singura (1) persoana/ agentie partenere.
- Inscrierile se vor trimite catre Lucia Urlan pe e-mail lucia.urlan@christiantour.ro, pana la data de 14 aprilie 2017. Va rugam sa specificati in e-mail numele si prenumele agentului; confirmarea verificarii faptului ca detine documentele necesare pentru a calatori in destinatia selectata precum si angajamentul ca persoana inscrisa este implicata activ in vanzarea pachetelor de vacanta din agentie.

- Numele participantilor selectati vor fi anuntate pe data de 19 aprilie 2017. Va rugam insistent sa nu ne solicitati confirmari de inscriere inainte de aceasta perioada, pentru ca acest lucru nu va fi posibil.
- Dupa confirmarea inscrierii, contravaloarea deplasarii va trebui achitata in termen de 5 zile. Neachitarea acesteia va atrage anularea dreptului la participare si inlocuirea cu o persoana de pe lista de rezerva.
- Dupa achitarea contravalorii, renuntarea la participare se penalizeaza 100 %.
- Cazarile se vor face in camere duble. Christian Tour isi rezerva dreptul de a realiza in prealabil distribuirea pe camere a tuturor persoanelor inscrise.
- Programul complet al deplasarii va fi anuntat dupa confirmarea participarii, cu cateva zile inainte de plecare.
- Criteriile de selectie iau in considerare volumul de vanzari al partenerului precum si profilul agentului (daca este specializat pe destinatia respectiva).

Echipa ta,
CHRISTIAN TOUR!

Perioada: 21 aprilie 2017 - 28 aprilie 2017
Numar participanti: 45
Organizator: Christian Tour
Taxa de participare: 259 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Autentificare - Creare cont
Autentificare - Creare cont
Hotel Mera Resort
oferte Grecia 2017, charter avion Grecia
autocar litoral Grecia 2017
Eurotrip
transfer Italia
Circuite Romania
oferte litoral 2017 Bulgaria, oferte litoral 2017 Bulgaria
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
Litoral 2017 Bulgaria
litoral Bulgaria 2017

vacante in Romania

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria oferte all inclusive Antalya InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2017 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2017; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2016 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro