Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras




Cauta numai dupa organizator




AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Targul de turism TTF Transylvania Tourism Fair 2019

Targul de turism TTF Transylvania Tourism Fair 2019

Categorie eveniment: Targ turism Romania
Localitate: Brasov, judetul Brasov, Romania

Patronatul A.N.A.T. lanseazã oficial cea de-a XII-a ediție a evenimentului ”Transylvania Tourism Fair” (TTF) care va fi organizat în perioada 22-24 martie 2019, în Brașov, locația Brașov Business Park.

Transylvania Tourism Fair a luat nastere din anul 2007 si este cea mai importanta manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizata in colaborare cu Patronatul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). La eveniment participa autoritati si asociatii profesionale din turism, agentii de turism si touroperatori, statiuni turistice, complexe balneare, hoteluri si companii hoteliere, pensiuni, cabane, campinguri, edituri si publicatii din turism. Remarcat prin calitatea organizarii, Transylvania Tourism Fair a fost premiat in anul 2014 in cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel Gala” pentru inovatie in turism. Juriul format din jurnalisti si specialisti din acest domeniu, au optat pentru TTF avand in vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri in timpul evenimentului, invitarea unor firme si specialisti din strainatate, sustinerea de conferinte si seminarii in paralel cu targul, continuitatea si nu in ultimul rand locatia de exceptie unde se desfasoara acest eveniment, respectiv Brasov Business Park.

La acest targ, vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacante oferite de catre expozanti si vor putea beneficia de discount-uri semnificative care pot fi chiar de pana la 40% !
Vacante in tara si in strainatate : litoral, destinatii exotice, circuite, city-break-uri, turism balnear, bilete de avion…Totul la SUPER PRETURI sub un singur acoperis: TRANSYLVANIA TOURISM FAIR.

Mai multe detalii
Perioada: 22 martie 2019 - 24 martie 2019
Numar participanti: 5000
Organizatori: Kron-Tour Expo, ANAT
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: