Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Primul infotrip by Need Tour

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Belek, Turcia

Hai cu #NeedTour în #RelaxInfo2018 ! ⛱️⛱️
Știm cã, de când cu vremea bunã, gândul îți zboarã inevitabil la #soare, #mare, #Antalya... la fel și nouã😊.
Așa cã, te invitãm cu drag și mult entuziasm sã participi la primul InfoTrip marca Need Tour!
Când❓
14-21.05.2018, din București.
Unde❓
Antalya, bineînțeles.
Și totuși, unde mai exact❓
Gazde ne vor fi douã unitãți de cazare de excepție, din stațiunea Belek: Rixos Premium Belek 5* și Susesi Luxury Resort 5*.
Iar programul❓
Vei afla ce presupune, mai exact conceptul Relax InfoTrip, de îndatã ce ne trimiți cererea ta de înscriere pe adresa office@needtour.ro - îți garantãm un program ingenios și inedit!

Condiții de participare:
- exclusiv pentru agenții de turism parteneri
- înscrierile se trimit pânã la data de 30.04.2018 sub forma: denumire agenție/ nume & prenume participant/ funcție deținutã/ copie a contractului de muncã
- pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii
- se acceptã 1 participant/ agenție
- transfer din Cluj-Napoca/ Oradea/ Suceava cãtre București, contra cost
- cazare în camera dublã
- servicii incluse: transport cursã directã, transferuri, cazare, masã în regimul propriu fiecãrei unitãți de cazare
- tarif: 95 euro.

Grãbește-te, locurile sunt limitate!

Perioada: 14 mai 2018 - 21 mai 2018
Numar participanti:
Organizator: Need Tour
Taxa de participare: 95 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: