Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Intalnirea AmFostAcolo 2018

Categorie eveniment: Aniversare
Localitate: Alba Iulia, judetul Alba, Romania

E drept, e „Întâlnirea 10 ani de AmFostAcolo” și Timișoara, locul nașterii AFA, ar fi meritat sã fie (în sfârșit) aleasã...

Am considerat însã cã ai noștri 10 ani „pãlesc” fațã de Marea aniversare — a Marii Uniri, cea de acum 100 de ani.

Și-am ales, astfel, Alba Iulia.

Deși orașul fusese deja stabilit, de luni bune, am întâmpinat dificultãți mari, mai mari ca niciodatã, în pregãtiri. Alesesem un alt hotel, (cel) mai ”cu ștaif” (un hotel de 5 stele), dar modul de derulare a tratativelor, dupã OK-ul de principiu al ambelor pãrți, mi-a lãsat un gust amar și m-a forțat, practic, sã abandonez acea variantã, în ciuda presiunii timpului (era la final de decembrie).

Pânã la urmã a meritat - am gãsit maximã înțelegere și cooperare la un alt hotel din Alba - hotel Parc. Iar intuiția și cei peste 10 ani de experiențã îmi spun cã va fi de departe mai bine aici.

Hotel Parc Alba Iulia - impresii pe AFA aici; pagina oficialã aici e un hotel clasificat oficial la 4 stele; are însã și camere de 3 stele (aprox 50% din total). Adicã varianta optimã, din acest punct de vedere, pentru noi (putem asigura diverse tipuri de solicitãri, în același loc). Diferențele între camerele de 3 și cele de 4 stele sunt mici.

Perioada: 16-18 martie 2018

Prețuri

Prețurile de mai jos sunt pentru 2 adulți, cazare + MD + cina
Citeste mai mult: http://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=84360&d=intalnire-afa2018-hotel-parc-alba-iulia-16-18-martie--intalnirile-afa
Galerie poze
Perioada: 16 martie 2018 - 18 martie 2018
Numar participanti: 300
Organizator: Amfostacolo.ro
Taxa de participare: 300 lei

Comentarii despre pagina: