Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Infotrip Tunisia 22-26 noiembrie 2017 by Kusadasi

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Tunis, Tunisia

Stimați Parteneri,

♦ In 2018 redeschidem Tunisia ca destinație turisticã de varã și de aceea trebuie sã ne reamintim de stațiunile ei frumoase și deosebite.

♦ Dar pentru cã "o imagine realã" face cât 1000 de cuvinte, vã invitãm sã participați alãturi de noi la Info trip - Tunisia.

♦ Vom vizita stațiunile Hammanet, Sousse și Monastir și minim 5 hoteluri / zi.

*Vom reveni cu un newsletter cu detalii legate de programul info trip-ului si preț .

Condiții :
• Se accepta o singura persoana / agenție, de preferat managerul agenției;
• În cazul agentului de turism, este nevoie de acordul scris al directorului de agenție;
• PREȚ - în cazul in care veți face rezevare pentru minim 10 persoane pe charter-ul de Tunisia vi se va returna contravaloarea info-ului.

Înscrierile și confirmãrile se fac la/de la adresa: parteneri@kusadasi.ro
Persoanã de contact: Robert OPREA, nr tel.: 0768.184.904

Perioada: 22 noiembrie 2017 - 26 noiembrie 2017
Numar participanti: 40
Organizator: Kusadasi
Taxa de participare:

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: