Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Info Trip Alba Iulia Centenar 20-22 aprilie 2018

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Alba Iulia, judetul Alba, Romania

In luna Aprilie, în Anul Centenarului Dan Chindriș (Guide Alba ) alãturi de Filiala Alba a Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural A.N.T.R.E.C va invita sa descoperim împreunã Județul Alba.

Programul face cunoscute valorile patrimoniului cultural istoric județean și atracțiile turistice care pot fi incluse în diverse programe turistice , vine în ajutorul organizatorilor de excursii punându-i în tema cu posibilitãțile turistice ale zonei, urmãrește evidențierea liniilor de dezvoltare turistica și corelarea activitãților turistice județene cu cele care se desfãșoarã în județele alãturate sperând sa aibã ca rezultat pe termen lung închegarea de circuite turistice cu un nivel calitativ ridicat.

In cele trei zile vom descoperi împreunã activitãți care pot sa asigure cel putin trei zile de ședere la Alba Iulia și cel putin șapte zile în Județul Alba , posibilitãți turistice din Tara Moților (meșteșuguri tradiționale, legende și minuni ale naturii), vinuri gustoase produse de mici producãtori dornici sa facã cunoscut produsul muncii lor cãlãtorului prin Tara Vinurilor dar și de producãtori renumiți în lumea larga, turismul montan cu posibilitãți multiple pentru iubitorii de adrenalina dar și taberele școlare care oferã clipe de neuitat copiilor și adolescenților.

Activitãțile incluse în program se vor desfãșura pe parcursul a trei zile și va vor convinge ca Alba Iulia este nu numai capitala de suflet a romanilor ci și o destinație turistica de excelenta și un centru al culturii și al ospitalitãții.


PROGRAM
Alba Iulia în Anul Centenarului sub semnul Ospitalitãtii si al Unitãtii
Infotrip de promovare cultural-turistica

NOTA: Programul poate sa sufere unele modificãri!

Ziua 1, vineri 20 Aprilie 2018

12:30 Sosire si instalare invitati - Pensiune Vila Elisabeta (Strada Aleea Vilelor Nr.4, Alba Iulia)
15:30 Deplasare catre Hotel Cetate la Punctul de intalnire la Turul Cetatii Alba Carolina
16:00 Turul Cetãtii Alba Carolina
18:00 Spectacol istoric ( re-enactment) Legiunea XIII Gemina si Lupii Apoulonului
20:00 Cina
Program artistic Magna Nemessis - soldat dac si soldat roman, scurta istorie a vinului cu
prezentarea unei re.ete de vin roman. Prezentare de vin de la una din cramele din judet

Ziua 2, sâmbãtã 21 Aprilie 2018

7:30 Micul dejun
8:30 Îmbarcare și plecare catre Hotel Mercur
9:00 Sala de conferințe Hotel Mercur - Prezentãri și dezbateri: Posibilitãți turistice - programe turistice în județul Alba, descoperiri istorice recente ,s.a.(vezi programul întâlnirii)
14:00 Masa de prânz - Restaurant Mercur
16:00 Muzeul Unirii - vizitã cu ghid
Muzeul Principia
Traseul celor Trei Fortifica.ii
Turul Bastioanelor (variante: microbus electric, segway, biciclete)
20:00 Timp liber la dispozitia participantilor
21:00 Cina festivã - Centenar (Fiecare participant vine cu cãmasã sau ie specificã zonei din care provine, scurt program Muzicã popularã, degustare vin de la o crama din județ , desene din creion alãturi de elevii Liceului de Arte Regina Elisabeta cu premierea celui mai frumos desen desemnat prin votul participantilor)

Ziua 3, duminicã, 22 Aprilie 2018

8:00 Mic dejun
9:00 Prezentare de produse tradiționale cu posibilitãți de achiziționare (anterior vor fi prezentate și pe pagina evenimentului)
10:30 Muzeul Icoanei
12:00 Schimbul de Gardã

FORMULAR INSCRIERE AGENTII DE TURISM
(20 locuri)


FORMULAR INSCRIERE GHIZI
(20 locuri)
Galerie poze
Perioada: 20 aprilie 2018 - 22 aprilie 2018
Numar participanti: 40
Organizator: ANTREC Alba
Taxa de participare: fara taxa

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: