Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Incep inscrierile la Bursa Nationala de Turism Vacanta B2B 2018

Categorie eveniment: Bursa de turism
Localitate: Poiana Brasov, judetul Brasov, Romania

UPDATE 18 septembrie 2017

Anulare - Bursa Naționalã de Turism „#VacantaB2B” 2018!
Bursa Naționalã de Turism „#Vacanta B2B” 2018, ediția din acest an, programatã pentru 24-26 noiembrie 2017, a fost anulatã, ca urmare a depãșirii, azi, a termenului limitã pentru înscrieri!

Chiar dacã a existat o largã apreciere cã acest tip de eveniment, nou pentru România, dar întâlnit în numeroase țãri, va fi foarte util profesioniștilor din agențiile de turism, înscrierile au fost mult sub așteptãri.

Intenția manifestãrii a fost de a concentra și de a ridica la un nivel mai înalt prezentãrile destinate profesioniștilor din agențiile de turism și de a oferi un loc pentru interacțiunea dintre aceștia, pe fondul tendinței deja evidente, cã târgurile de turism, inclusiv cele organizate de ANAT, devin precumpãnitor adresate publicului larg.

Rugãm agențiile de turism care doresc sã rãspundã unui scurt chestionar on-line anonim aici, sau sã ne transmitã direct la office@anat.ro dacã și în ce fel considerã cã o bursã a profesioniștilor trebuie sã aibã loc, ce propuneri au pentru un format eventual diferit al manifestãrii și care este perioada pe care o considerã optimã pentru bursã.

Mulțumiri deosebite agențiilor de turism Paralela 45, EXIMTUR, Holiday Office, Accent Travel & Events, Europa Travel, Nova Travel și TUI TravelCenter, pentru încrederea de a ne fi alãturi în propunerea unei manifestãri noi pentru turismul din România, dar și pentru sprijinul direct acordat!

Mulțumim celor înscriși, ce au considerat cã participarea este un câștig pentru buna lor informare, pentru timpul mai scurt de pregãtire a agenților și a vânzãrilor pentru noul sezon și un loc pentru interacțiunea cu colegii din breaslã.

Mulțumiri executivului ANAT, pentru munca asiduã depusã în acest proiect, deocamdatã fãrã rezultat! Sperãm ca experiența acumulatã sã ne fie de mare folos pentru a vã prezenta, cu aprobarea Consiliului Director, o variantã îmbunãtațitã la ediția de anul viitor!

________________________________________
In centrul tarii, intr-o locatie cu servicii de exceptie, Hotel Alpin 4*, Poiana Brasov, intre 23 si 26 noiembrie 2017, turoperatorii au cadrul perfect pentru prezentarea ofertei lor pentru anul 2018, direct catre profesionistii de top din agentiile de turism! 

In numai doua zile de prezentari, intalniri B2B si socializare, reprezentantii agentiilor de turism au ocazia sa vada principalele pachete de vacanta pentru 2018 si sa faca contracte direct cu turoperatorii.

Scrieti la office@anat.ro mentionand optiunile alese conform ofertei de mai jos si veti primi prompt factura proforma.

Acum incep vanzarile pentru pachetele de prezentare pentru turoperatori, cat si inscrierile pentru reprezentantii agentiilor de turism!

Iata conditiile de participare pentru ambele feluri de participanti:

Pachet de prezentare pentru turoperatori (3.200 Eur + TVA), cuprinde, in cele doua zile de lucru - vineri si sambata:
- o prezentare a ofertei turistice cu durata de 90 de minute, direct catre profesionistii de top din agentiile de turism (prezentarile au loc alternativ In doua sali alaturate: Carpathia Hall 1 si 2, vezi orarul aici);
- loc de intalniri dedicat B2B, cca. 15 mp, in fata salilor de sedinte (restaurant Tosca), cu intalniri organizate si suport oferit de secretariat;
- pentru echipa ta, mese, coffee break, cina festiva si cazare 4*, in locatie, la pret de numai 23 eur/pers/zi, plus, optional, joi la acelasi pret se asigura numai cazare).

Taxa de participare pentru reprezentantii agentiilor de turism membre ANAT este 45 eur + TVA si asigura, pe durata celor doua zile de prezentari - vineri si sambata - urmatoarele:
- participare la cele 15 prezentari facute de agentiile de turism turoperatoare.
- mese, coffee break, cina festiva si cazare in locatie de 4*, la pret de numai 23 eur/pers/zi (minimum doua zile de participant care se adauga la taxa de participare, plus, optional,joi la acelasi pret pe zi se asigura numai cazare);
- Intalniri B2B cu TO conform programarilor, de preferat convenite in prealabil;
- suport din partea secretariatului ANAT pentru inscrierile de ultim moment la intalnirile B2B.

Taxa de participare pentru reprezentantii agentiilor de turism non-membre ANAT, in aceleasi conditii ca pentru agentiile membre, dar la pretul de 70 eur + TVA, la care se adauga servicii pentru vineri si sambata, la pretul de 35 eur/pers/zi, minimum doua zile de participant si optional joi la acelasi pret se asigura numai cazare.

Alte conditii:
Pentru inscrierea cu pachet de prezentare, turoperatorii interesati sunt rugati sa indice trei preferinte de interval orar, cel tarziu pana la data de 30 iunie 2017. Daca preferintele se suprapun si nu se poate gasi o solutie amiabila, se vor aplica criteriile de departajare aprobate pentru participarea la targurile ANAT. La confirmarea rezervarii se va achita un avans de 30% din contravaloarea pachetului. 

Pentru inscrierea reprezentantilor agentiilor de turism se va achita in avans numai taxa de participare pentru numarul anuntat de participanti. Pentru buna organizare, dupa transmiterea listei prezentarilor conform orarului, reprezentantii agentiilor sunt rugati sa confirme optiunile de participare la fiecare prezentare.

Facturile cu restul de plata pentru pachetele de prezentare si serviciile pentru numarul de participanti comandat se vor trimite in data de 16 octombrie, cu termen de plata 01 noiembrie 2017.

Serviciile de cazare sunt loc in camera dubla. Pentru upgrade se achita separat diferenta de pret camera single, apartament, s.a.

Perioada: 23 noiembrie 2017 - 26 noiembrie 2017
Numar participanti: 10
Organizator: ANAT
Taxa de participare: 3.200 Eur + TVA

Comentarii despre pagina: