Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
GastroPan premiazã în aprilie Produsele Anului 2018

Categorie eveniment: Expozitie
Localitate: Targu Mures, judetul Mures, Romania

Cea de-a X-a ediție a expoziției GastroPan va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Târgu Mureș. Dincolo de tehnologiile prezentate de expozanții români și strãini, vizitatorii vor fi atrași de Concursurile GastroPan, la care vor concura cei mai buni bucãtari, brutari și cofetari reprezentând cele mai bune afaceri de profil din țarã. Desfãșurate pe 9 categorii grupate în 3 secþiuni competiþionale – Panificaþie-Patiserie, Cofetãrie ºi Gastronomie, competițiile urmãresc identificarea talentelor, promovarea afacerilor și premierea celor mai bune produse ale momentului.

Trofeele Pâinea Anului 2018 și Tortul Anului 2018 vor fi cele mai disputate și în acest an la GastroPan. Cu toate acestea, la cele 9 categorii concurenții își vor putea etala talentele, spiritul artistic, inovația și profesionalismul. Cu prilejul ediției aniversare, concurenții pot câștiga atât cupe și medalii, cât și oportunitãți profesionale. Pe lângã premiile valoroase dedicate câștigãtorilor, toți concurenții vor avea șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, reduceri substanțiale sau chiar gratuitãți la cursuri practice intensive susținute de cei mai talentați mentori români și strãini. De asemenea, în acest an Concursurile GastroPan se vor desfãșura într-o nouã salã separatã, spațioasã și modernã.

Secþiunile ºi categoriile ºi de concurs

Prima zi a expoziției, 19 aprilie, va fi dedicatã concursurilor de cofetãrie. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2018 concurenții vor fi provocați sã dezvolte un tort de ciocolatã original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor concura la categoriile Creație artisticã din pastã de zahãr (tematica ”România vãzutã prin tradiții”) și Creație artisticã din ciocolatã (tematica: ”Tradiții”).

În ziua dedicatã secțiunii Panificație-Patiserie, 20 aprilie 2018, atât brutarii artizani, cât și producãtorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2018, în douã categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsã și metodele de fabricație – artizanale sau industriale. În cadrul aceleiași secțiuni, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie care sprijinã stilul de viațã sãnãtos, precum și în crearea de piese artistice din aluat de panificație pe tematica ”Marea Unire”.

Sâmbãtã, 21 aprilie, va fi ziua concursurilor culinare. Bucãtarii pot concura individual sau în echipã și vor avea sarcina de a pregãti un platou culinar festiv, un preparat tradițional românesc și un desert de restaurant, iar concurenții cu un spirit artistic mai dezvoltat își pot întrece talentele la categoria Sculpturã în legume și fructe, unde vor trebuie sã prezintã o piesã cu tematica „Timpul”.

Furnizorii pot sponsoriza Concursurile GastroPan

Organizatorii oferã companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetãriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai concursurilor. Companiile interesate pot alege unul din cele patru pachete de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentã promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete.

EXPOZIÞIA GASTROPAN SE POATE VIZITA PE BAZÃ DE INVITAÞIE SAU TALON DE ACCES - DISPONIBIL PE WWW.GASTROPAN.RO
Galerie poze
Perioada: 19 aprilie 2018 - 22 aprilie 2018
Numar participanti: 500
Organizator: GastroPan
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: