Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Forumul de Incoming editia a V-a 13 decembrie 2017

Categorie eveniment: Forum incoming
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

Forumul de Incoming este un eveniment frumos, organizat de InfoTravelRomania.ro. El se va desfasura in Bucuresti la Hotel Ramada Plaza (fostul hotel TURIST) in data de 13 decembrie 2017, incepand cu ora 10.00.

Scopul principal al acestui forum este sa discutam despre incoming, despre problemele si solutiile incomingului romanesc, sa incurajam agentiile de turism sa faca incoming.

Din pacate nu avem decat 150 locuri, asa ca grabiti-va sa prindeti un loc! si nu glumim. Au prioritate agentiile de turism care fac INCOMING, ghizii de turism specializati pe INCOMING si unitatiile de cazare care isi doresc turisti straini.

Dupa ce completati formularul de inscriere veti primi pe e-mail confirmarea noastra. Este posibil sa si refuzam :)
Va rugam sa completati datele dvs. de societate in formularul de inscriere. Plata se face cash la intrare si factura se trimite pe e-mail dupa eveniment.

Aici gasiti pagina de prezentare a evenimentului. Aici gasiti formularul de inscriere. Telefon contact organizator: 0723 286 309.

Acum 4 ani cand am inceput acest eveniment vorbeam despre 20 agentii de turism, acum in 2017 vorbim despre 62 agentii de turism care fac incoming. Desemeni este bine sa stiti ca exista si o asociatie a agentiilor de turism care fac incoming.

Multumim sponsorilor nostri: KARPATEN TURISM si TravelMaker.. Fotograf oficial al evenimentului: Raluca Buzoianu din Constanta.

Va asteptam cu drag si va dorim sa aduceti cati mai multi turisti in Romania, pentru ca avem ce arata!. Avem o tara frumoasa, sigura, inca avem zone ca acum 100 ani si tarifele sunt mult mai mici decat in alte state.
Galerie poze
Data: 13 decembrie 2017
Numar participanti: 150
Organizator: InfoTravelRomania
Taxa de participare: 50 lei

Comentarii despre pagina: