Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Festivalul Rocanotherworld 22-24 iunie 2018 Iasi

Categorie eveniment: Festival
Localitate: Iasi, judetul Iasi, Romania

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, cãlãtor, DJ, gurmand, antreprenor și deschizãtor de suflete. Toate activitãtile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a imbrãtisat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Rocanotherworld
22-24 iunie 2018 Iași
http://www.rocanotherworld.com/
https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitătile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a imbrătisat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Ediția a III-a a festivalului, Rocanotherworld 2018, va avea loc în perioadă 22-24 iunie și se va desfăsura în paralel în 2 locuri din Iași: la pârtia de schi și Galeria Genesis. Sunt așteptate peste 50.000 de persoane, atât din România cât și din tările din jur. Organizatorii propun un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie.

Pârtia de schi-un amfiteatru între dealuri, va găzdui scena pentru cele trei zile de muzică rock, iar Galeria Genesis din zona fostei Fabrici Moldomobila va fi spațiul experiențelor senzoriale. Această zonă a fost transformată în ultimul an de comunitatea artiștilor ieșeni într-o galerie de artă murală. Pe parcursul celor trei zile organizatorii vor pregăti workshopuri pentru artiști, instalații de artă contemporană, zone de relaxare, street food, scene de muzică indie și electronică, alături de alte activităti creative.

Festivalul Rocanotherworld incurajează și promovează legăturile interumane și dezvoltarea comunitătii.
Accesul la festival este gratuit, insă sunt încurajate donațiile. Cele ale ediției din 2018 vor fi direcționate către Hala FIX-cel mai mare teatru independent din tară și un fond pentru artiștii independenți.

În luna iulie 2017, Festivalul Rocanotherworld a adunat 25.000 de participanți pe pârtia de schi din Iași. Au fost prezenți 68 de artiști de trupe rock, DJ și artiști contemporani, care și-au donat onorariile pentru a sprijini cauzele festivalului. Pe scenă din Copou au urcat trupe precum Firma, Subcarpați, Cred că sunt extraterestru, Pinholes, Luna Amară, Soundopamine, Fine It's Pink, Implant pentru Refuz,The Kryptonite Sparks, byron, Robin and the backstabbers, The Mono Jacks, Orkid și mulți alții.
Galerie poze
Perioada: 22 iunie 2018 - 24 iunie 2018
Numar participanti: 30000
Organizator: Asociația Industrii Creative
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: