Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Festivalul Enisala Castelfest 2017

Categorie eveniment: Festival
Localitate: Tulcea, judetul Tulcea, Romania

22 Iulie – 23 Iulie
de la 13:00, pânã la 23:30

Va invitam la festivalul celei mai frumoase cetati din Dobrogea, cetatea Enisala. Va asteptam in atmosfera de basm ce te indeamna sa visezi la povesti cu printi si printese.
Am pregatit pentru voi un festival ce in afara de serile fantastice, cu concerte la care vor participa trupe din Romania si din strainatate, va avea un orasel medieval care va “transporta” vizitatorii in vremurile de alta data. Copiii vor cei mai fericiti, ei vor avea prilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, vor invata sa picteze pe scuturi, vor avea ateliere de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale. Participantii la ateliere vor fi imbracati in haine de epoca si vor putea sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani.

In locatie vom avea si un frumos parc de distractii, care va functiona in fiecare zi de la ora 12 si pana la caderea serii.

Festivalul va fi unul multicultural, stiut fiind faptul ca Tulcea este judetul cu cel mai bogat areal multicultural din Romania, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici in armonie. Tocmai in acest context, ansambluri muzicale multietnice din zona vor fi invitate sa prezinte mici momente culturale, specifice.

La scena, MC Nino va organiza in timpul zilei jocuri si concursuri, pentru copii, dar si pentru adultii.

In prima zi a festivalului, 22 iulie 2017, vom avea concerte la care vor participa in deschidere trupe locale, dar si trupe internationale tribut U2 (by Zen Garden), Bon Jovi (by New Jersey) si Queen (by Queen Legend).

In cea de a doua zi a festivalului, 23 iulie 2017, in fata vizitatorilor vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella, Directia 5.

Va asteptam la Enisala, un tinut de poveste!

Perioada: 22 iulie 2017 - 23 iulie 2017
Numar participanti: 2000
Organizator: Centrul cultural Jean Bart
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: