Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Festival de aventura in natura Adventure Fest 2018

Categorie eveniment: Festival
Localitate: Nehoiu, judetul Buzau, Romania

In perioada 15-17 iunie 2018 are loc singurul festival turistic pentru practicarea sporturilor de aventura “Adventure Fest 2018, editie organizata si in acest an in Carpatii de Curbura, mai precis in zona Nehoiu din judetul Buzau.

Acesta este un eveniment initiat de Romanian Adventure, organizatie alcatuita din instructori din domeniul sportiv, auto-moto si nautic, precum si specialisti in turism, alpinism si geografie, compunand si organizand programe de aventura adaptate zonelor minunate din Romania din 2004 si promovat de alpinista Crina Coco Popescu, prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes, cu record validat de World Records Academy.

Scopul acestui eveniment este cel de a arata turistilor romani ca o vacanta activa este mult mai placuta decat turismul clasic si pot trai senzatii si experiente extraordinare necesitatnd doar putin curaj, nu experienta sau aptitudini fizice extraordinare.

Acest eveniment se afla la a 5 a editie, primele editii au fost un succes, evenimentul luand o pauza de cativa ani, bucurandu-se la primele editii de o larga participare si de o foarte buna mediatizare.
Galerie poze
Perioada: 15 iunie 2018 - 17 iunie 2018
Numar participanti: 300
Organizator: Romanian Adventure
Taxa de participare: in functie de activitate (20-180 lei). Taxa de campare - 10 lei pers/ zi.

Comentarii despre pagina: