Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Conferinta si infotripul Criteriul Primei Zapezi 2017

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Sinaia, judetul Prahova, Romania

Criteriul Primei Zapezi 2017 - cel mai mare eveniment al iernii prahovene!

Suntem incantati sa va anuntam ca editia a V-a a evenimentului Criteriul Primei Zapezi a fost stabilita pentru perioada 11-14 decembrie 2017. Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, in parteneriat cu Ministerul Turismului va organiza in statiunile Sinaia, Busteni si Azuga un infotrip pentru 100 de specialisti in turism, romani si straini.

Obiective:
Este dedicat specialistilor din Romania si strainatate
isi propune sa prezinte Prahova ca destinatia ideala pentru turismul activ si sportul de iarna
Creaza cadrul de intalnire a cererii cu oferta, prin intalnirea reprezentantilor agentiilor de turism cu cei ai unitatilor de cazare
Prezentarea si promovarea celor mai importante restaurante si crame din Prahova
Prezentarea domeniilor schiabile cu ultimele modificari pentru noul sezon

Vom reveni cu precizari asupra programului si evenimentele asociate infotrip-ului in cel mai scurt timp.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, infiintat in urma cu 10 ani, la initiativa ANAT, avand ca membri, agentii de turism, hoteluri, Camera de Comert si Industrie Prahova, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiesti, Consiliul judetean Prahova, Primaria Campina, Primaria Breaza, Hotel International, Vigo Hotel, Hotel Cumpatu, Hotel Mara, Vila Camelia, Centrul Medical SanConfind, Baile Sarate Telega-Complex soimul, si Vila Surya Poiana Tapului.

Perioada: 11 decembrie 2017 - 14 decembrie 2017
Numar participanti: 200
Organizator: Asociatia Promovare Prahova
Taxa de participare: fara taxa

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.