Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras




Cauta numai dupa organizator




AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Antrim Incoming Travel Forum 2017

Antrim Incoming Travel Forum 2017

Categorie eveniment: Forum incoming
Localitate: Chisinau, Republica Moldova

Ne vedem la cea de-a II editie a Forumului de Incoming!

20 iulie 2017, ora între 9:00 - 17:00
Inregistrarea are loc aici
Locurile sunt limitate, grabiti-vã! Va fi interesant și util!

Turismul din Republica Moldova are un potențial enorm de dezvoltare, care este la moment valorificat parțial, iar turismul ca industrie nu este considerat în prezent un sector prioritar în Republica Moldova. Pentru strãini Moldova ca destinație turisticã - face parte dintr-un pachet regional care include România și Ucraina. Principalele provocãri pentru dezvoltarea acestei industrii este dezvoltarea produsului local dar și regional bine gândit (în special pentru turism vinicol și gastronomic) și dezvoltarea infrastructurii atît pe intern (infrastructura rutierã) cât și conexiunile cu alte destinații (zboruri directe).

Asociația Naționalã pentru Turism Receptor își propune sã catalizeze eforturile depuse de partenerii din sectorul privat și donatorii strãini pentru a dezvolta o industrie puternicã, competitivã, ce se bazeazã pe sustenabilitate.

Rolul acestui eveniment, pentru al doilea an consecutiv este de a crea o platformã de colaborare dintre actorii din toate domeniile conexe industriei turismului: vinãrii, organizatori de evenimente, transportatori, tur operatori, hotelieri, HORECA, meșterii populari etc, care unindu-și eforturile își vor amplifica rezultatele. Astfel, se va contribui la crearea unei imagini destoinice a țãrii atît pentru conaționalii care își doresc sã revinã acasã și sã contruiascã o afacere în acest domeniu cît și pentru partenerii internaționali, care oferã suport strategic în dezvoltarea acestei industrii complexe.

Incoming-ul, adicã turismul receptor, aducerea de turiºti strãini, constituie cea mai eficientã formã de turism, catalizator al cresterii economice, dezvoltãrii regionale și desigur dezvoltãrii socio-culturale a societãții. Turismul de afaceri, sau turismul MICE este o nouã direcție pe care ne-am propus sã o dezvoltãm. Dezvoltarea relațiilor de business în regiune, valorificarea potențialului turismului de afaceri sunt douã mari subiecte ce vor fi abordate în cadrul celei de-a doua ediții a Forumului de Incoming:

Inovația și creativitatea stau la baza diversificãrii și creșterii competitivitãții. Importanța schimbãrilor majore ce au loc în turism, urmãrirea și înțelegerea tendințelor în domeniul turismului, identificarea elementelor cheie pentru crearea ofertelor turistice în comun cu țãrile vecine, înțelegerea avantajelor unice pe care le are Republica Moldova pentru tipurile de turism specific (de aventura, MICE, turism vinicol, gastronomic, rural), existența unui numãr insuficient de prestatori de servicii turistice, numãrul infim al companiilor care fac turism receptor și promoveazã Moldova – sunt doar cîteva motive pentru care ANTRIM dorește sã aducã împreunã sectorul privat la discuții în cadrul acestui forum.

Evenimentul este susținut de partenerii strategici ai ANTRIM: Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și Guvernul Suediei și MIEPO

Intrare gratuitã

Mai multe detalii
Data: 20 iulie 2017
Numar participanti:
Organizator: ANTRIM
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: