Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 495 euro

Durata: 9 zile

Tara destinatie: Ucraina

Date de plecare:

Servicii incluse:
– 9 nopti cazare conform programului in camera de 2 si 3 paturi;
– masa conform programului ;
– transport cu autocarul clasificat la 3*;
– ghid insotitor de grup .

Servicii neincluse:
– intrarile la obiective (unde este cazul) ;
– cheltuieli personale, mesele de pranz ;
– asigurarea medicala.
– bacsisuri :15 euro

Alte informatii:
Ucraina & Stefan cel Mare si Sfant, 9 zile – 8 nopti. 16 iunie – 25 iunie 2018
Excursie cultural- religioasa


9 zile – 8 nopti / 16 iunie – 25iunie 2018

Tarif : 495 euro
Supliment sgl: 145 euro

Obiective :
– Pe Urmele Lui Stefan cel Mare si Sfant : Cetatea Sucevei si Cetatea Hotin
– Bucovinade Nord : Cernauti, Kiev, Odessa
– Inchinare la cele mai mari si impunatoare Lavre si Manastiri ale Ucrainei
Vizitam : Cernauti , Suceava, Kiev, Poceaev, Cetatea Hotin, Manastirile Banceni, Boian, Lavra Poceaev, Lavra Pecerska ; Universitatea din Cernauti; Lacul Sf Ana – Tamaduitor, Schitul Sf Duh, Vizitarea Cetatii de Scaun a Sucevei, Muzeul Cernobil din Kiev, Teatrul de Opera si Balet Kiev, Fosta resedinta a Presedintelui Iacovici- Palatul din Mejygirria, Catedrala patrimoniu UNESCO Sf Sofia din Kiev, Odessa si portul din Odessa.


Se efectueaza tururi de orase in toate punctele unde ajungem si in functie de timpul la dispozitie, se viziteaza si alte obiective.

Acte necesare :
– pasaport valabil minim sase luni de la data intoarcerii in tara

!!! Avantaje !!! :
– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti, astfel mijlocul de transport se adapteaza in functie de marimea grupului.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international. ( vizitati linkul : http://www.pelerinajieftin.ro/sara-travel/despre-transport/ )

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 200 euro. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 2831

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Plecare la ora 06.30 de la baza Dealului Patriarhiei
Descriere: Plecare la ora 06.30 de la baza Dealului Patriarhiei. Scurta oprire masa pranz, vizita Suceava- Sf Ioan Cel Nou , cazare si cina Suceava hotel/pensiune 3*.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 2 - Traseu: Dimineata devreme trecem Vama Siret-Cernauti vizitam Cetatea Hotin
Descriere: Dimineata devreme trecem Vama Siret-Cernauti, vizitam Cetatea Hotin a lui Stefan cel Mare si Sfant. Vizitarea Manastirii Boian care detine un nestemat al ortodoxiei : Icoana Maicii Domnului cu Pruncul care a plans intr-o seara de ajun al Sf Nicolae, cu foarte multi ani in urma. Satul Boian reprezinta cea mai mare comunitate de romani din aceasta zona. Manastirea Banceni unde in Biserica mare se afla osemintele Maicii Varvara , iar in Paraclis se afla particele de moaste ale Sfantului Serafim de Sarov , bucatica din piatra pe care sfantul sa rugat 1000 de zile si 1000 de nopti. Este locul unde se citeste neincetat Psaltirea. In Catedrala Adormirii Maicii Domnului sunt 7 altare, maretia si sfintenia locului sunt de neegalat. Plecare spre Cernauti, tur panoramic cu autocarul, optional vizitarea Universitatii (taxa ~2 euro) cina si cazare in Cernauti, oras situat in nordul Bucovinei, scaldat de apele Prutului.

Ziua 3 - Traseu: Timp la dispozitie pentru cumparaturi in piata Cernauti
Descriere: Mic dejun, timp la dispozitie pentru cumparaturi in piata Cernauti, plecare la Lavra Poceaev – se viziteaza schitul manastirii, avem prilejul sa vedem pestera Sfantului Iov , moastele Sfantului Amfilohie si ale Sfantului Iov, biserica cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului: se saruta urma talpii Maicii Domnului, se merge la izvorul aparut pe urma talpii Maicii Domnului, de unde luam apa . Vizitarea Schitului Sf Duh care Pastreaza Icoana Sf Serafim de Sarov si o bucata din piatra pe care Sf Serafim de Sarov s-a rugat . Cazare si cina la hotelul Manastirii Poceaev.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 4 - Traseu: Participare la Sfanta Liturghie in fata icoanei facatoare de minuni
Descriere: Participare la Sfanta Liturghie in fata icoanei facatoare de minuni care se coboara. Plecare catre Lacul Sf Ana tamaduitor pentru femei si Manastirea Sf Ana . Cine doreste, se poate scufunda in aceasta apa tamaduitoare- de la pangar se cumpara o camasa alba cu care se intra in apa. Plecare catre Kiev, cazare si cina.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 5 - Traseu: Optional excursie la nord de Kiev pe malul Raului Nipru
Descriere: Mic dejun. Optional excursie la nord de Kiev, pe malul Raului Nipru, vizitam residenta fostului prim ministru si apoi presedinte al Ucrainei – Palatul din Mejygirria -bogatia si maretia in care fostul demnitar a trait pana in 2014.: Colectia de masini de epoca, terenul de golf, ferma de struti, lacurile artificiale, biserica, fantanile artziene, imbraca cei 140 ha pe care se intande proprietatea care initial a fost contruita ca si manastire, dupa care regimul totalitar si-a insusit-o. Ne intoarcem in Kiev ; tur panoramic in care vedem Pta Bogdan Hmelnitschi si Catedrala- muzeu Sf Sofia unde usile imparatesti sunt din argint masiv,(costa~ 5 euro intrarea), este Patrimoniu UNESCO. Cina si cazare hotel 3*Kiev.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 6 - Traseu: Optional participarea la Sf Liturghie in Pestera la ora 5
Descriere: Optional participarea la Sf Liturghie in Pestera la ora 5.- vizitam si ne inchinam la Lavra Pecerska ( prima mare manastire a Rusiei) cu clopotnita de 96 m inaltime, pesterile si izvoarele Sfintilor Antonie si Teodosie, intemeietorii vietii monahale in spatiul rusesc, care adapostesc peste 120 de sfinte moaste intregi, cat si bustul Sf Ierarh Petru Movila, fiu de domnitor, care a fost tuns in monahism in aceasta Lavra. In aceasta Lavra intalnim cea mare catapeteasma din lume, Lavra in sine este denumita “Vaticanul Estului “. Tur de oras cu autocarul : Parcul Biruintei, loc din care se admira panorama orasului si malul raului Nipru, Parcul Marinskii, Parlamentul, Cabinetul de Ministri, strada si piata principala), Vizitam Catedrala Sf Vladimir, nepotul Imparatesei Olga a Rusiei, cel care in 988 a proclamat credinta crestina drept religie oficiala a Rusiei Kievene : in aceasta catedrala se afla moastele intregi ale Sf Varvara si moastele Sf Macarie- Mitropolit al Kievului. Inchinare la Sihastria Goloseivo cu hramul „Acoperamantul Maicii Domnului” (inchinarea la moastele Cuv. Alipia si ale Sf. Cuv. Alexie). Aceasta Sihastrie este ctitoria lui Petru Movila. Timp liber pentru cumparaturi, ca de exemplu la magazinul de bomboane Roshen si altele. Cazare si cina la hotel 3* în Kiev.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 7 - Traseu: Astazi vizitam Teatrul de Opera si Balet al Kievului
Descriere: Mic dejun. Astazi vizitam Teatrul de Opera si Balet al Kievului, plimbare cu vaporasul pe Raul Nipru. Plimbare cu metroul pornind de la Poarta de Aur, cea mai adanca statie de metrou din Europa. Vizitarea Muzeului Cernobal. Cazare si cina la hotel 3* in Kiev.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 8 - Traseu: Mic dejun. Timp liber Kiev
Descriere: Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi, ca de exemplu la magazinul de bomboane Roshen si altele… Plecare spre Odessa in jurul orei 11:00, tur panoramic al orasului, cazare si cina la hotel 3* in Odessa.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 9 - Traseu: Odessa
Descriere: Mic dejun. Se viziteaza: Catedrala Sfanta Adormire Maicii Domnului cu moastele Sfantului Dreptul Iona si icoane ale Maicii Domnului facatoare de minuni Kasperovskaya , Manastirea Iverski: aici se afla Icoana “Pantanassa”, care este izbavitoare de boli de cancer. Catedrala Schimbarea la Fata ( una din cele mai mari din Ucraina ) cu moastele Sfantului Ierarh Inochentie , Episcop de Herson. Manastirea Adormirea Maicii Domnului cu moastele Sfantului Cuvios Kucsa, care este resedinta Patriarhului Rusiei si tot aici se afla seminarul teologic, piciorul Sfantului Apostol Andrei si icoana Maicii Domnului facatoare de minuni ( care alapteaza), Manastirea Sfantul Pantelimon cu biserici supraetajate in incinta cu particele din sfinte moaste, Manastirea Sfantul Ilie cu moastele Sfantului Gavriil Atonitul. Cazare si cina hotel 3*Odessa.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Ziua 10 - Traseu: Plecare spre România oprire la Cetatea Alba
Descriere: Mic dejun . Plecare spre România, oprire la Cetatea Alba care in timpul lui Burebista, se numea Tyras, amplasata la gura de varsare a raului Nistru in Marea Neagra, izvorul Sfantului Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava pe locul martirizarii lui. Trecerea frontierelor : Ucraina, Republica Moldova si Romania. Continuarea traseului spre Galati – Buzau – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale si traficul rutier.
Circuit Ucraina Stefan cel Mare si Sfant 9 zile - 8 nopti 16 iunie – 25 iunie 2018
Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro

Comentarii despre pagina: