Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit SCOTIA 2018 - Whisky, legende si castele

Agentie turism Cami Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Cami Travel
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr.147-169, bl.D5, sc.E, parter. PRIMIM TICHETE DE VACANTA! www.camitravel.com, Bucuresti
Telefon: 0723 409 830 si 0787 739 121
E-mail: office[@]camitravel.com
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 890 euro

Durata: 5 zile

Tara destinatie: Scotia

Date de plecare:

Servicii incluse:
Transport cu avionul Bucuresti Glasgow si retur cu compania Blue Air (inclusiv bagaj de cala);
4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*: 1 noapte in zona Edinburgh, 1 noapte in Inverness, 1 noapte in Perth si 1 noapte in Glasgow;
transferuri aeroport hotel aeroport ;
transport cu autocar pentru intreg traseul;
tur de oras cu ghid local in Edinburgh;
vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Scotch Whisky Experience, Castelul Blair, Distileria Bair Athol, Castelul St Andrews, Castelul Stiriling, Argylls Lodging, Kings Knot);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse:
Asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica, cca 30 EURO/persoana, se achita local).

Alte informatii:
O vacanta in Scotia va fi intotdeauna uimitoare!
Trebuie sa recunoastem ca Scotia ramane una dintre preferatele noastre.
Acest teritoriu inzestrat cu peisaje ametitoare, ruine si castele invaluite in legende, orase cosmopolite si avand ca bautura nationala whisky-ul, va fi cu siguranta pe placul oricarui pasionat de calatorii.

Itinerariu: Glasgow Edinburgh Blair Castle Aviemore Inverness Loch Ness Perth St Andrews Stirling Glasgow

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 07:25 Glasgow 09:25
Glasgow 10:10 Bucuresti (Otopeni) 15:45

Tip transport: Avion
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Ziua 1: BUCURESTI GLASGOW EDINBURGH
Descriere: Intalnire la ora 05:25 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu decolare la ora 07:25. Sosire in Glasgow la ora locala 09.25. Transfer spre Edinburgh unde vorm participa la un tur panoramic al capitalei scotiene si vom vizita una dintre principalele atractii ale orasului, si anume un muzeu al whisky-ului: Scotch Whisky Experience. Vom vedea Carlton Hill si Princess Street si ne vom plimba in centrul vechi pe celebra Royal Mile. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene (pret informativ Castel Edinburgh 20 GBP/persoana, valabil pentru minim 20 de platitori). Cazare in zona Edinburgh la hotel 3*.

Ziua 2 - Traseu: Ziua 2: EDINBURGH PITLOCHRY CASTELUL BLAIR AVIEMORE MUNTII CAIRNGORM INVERNESS (285 km)
Descriere: Mic dejun. Vom calatori spre nord spre Pitlochry unde vom face un scurt tur al orasului si vom vizita distileria Blair Atholl, una dintre cele mai vechi din Scotia. Aici ni se va explica tehnica de obtinere a celui mai bun whisky: o combinatie intre apa limpede de izvor si orzul auriu, turnate in butoaie de stejar si ascunse in intuneric pentru cel putin 3 ani. Tot aici vom vizita si principala atractie a zilei - Castelul Blair, vechea resedinta a ducilor si contilor de Atholl si sediul ultimei armate private din Europa (un regiment ceremonial ce apartine Ducelui de Atholl). In continuare ne vom indrepta spre statiunea turistica Aviemore situata in Parcul National Cairngorm unde vom face un scurt tur si ne vom bucura de privelistile impresionante oferite de Muntii Cairngorm. In cursul serii vom ajunge la Inverness, capitala zonei inalte scotiene Highland, si ne vom caza la un hotel 3*.

Ziua 3 - Traseu: Ziua 3: INVERNESS LOCH NESS PERTH (175 km)
Descriere: Dupa micul dejun vom participa optional la o croaziera pe raul si lacul Ness. Croaziera va culmina cu vizitarea castelului Urquhart, ale carui ruine dateaza din secolele XIII XVI si a centrului expozitional dedicat Loch Ness-ului din satul Drumnadrochit (pret informativ croaziera pe Loch Ness si vizitarea castelului Urquhart 40 GBP, valabil pentru minim 20 de platitori). Dupa-amiaza tarziu vom ajunge in Perth si vom descoperi intr-un tur panoramic principalele atractii ale vechii capitale scotiene pentru cinci secole. Aici ne vom caza la un hotel 3*.

Ziua 4 - Traseu: Ziua 4: PERTH ST ANDREWS STIRLING GLASGOW (205 km)
Descriere: Mic dejun. In aceasta zi ne vom intoarce in Glasgow urmand ca pe drum sa oprim in orasul St Andrews, renumit centru universitar cu stradute medievale si cladiri traditionale impresionante. Aici vom vizita ruinele castelului St. Andrews, amplasate intr-un cadru natural pitoresc, pe un promontoriu ce domina plaja Castel Sands si Marea Nordului. Urmatoarea oprire va fi in Stiriling, vechea capitala a Scotiei, un oras incarcat de istorie avand ca principale atractii Castelul si Argylls Lodging - resedinta Contelui de Stirling si ulterior a contilor de Argyll. Vom vizita aceste 2 obiective precum si Kings Knot, fost teren de vanatoare, ulterior transformat in gradina regala. Aceasta gradina are in centru o movila cunoscuta sub denumirea de Kings Knot care se presupune ca acopera celebra masa rotunda a legendarului rege Arthur. Cazare in Glasgow la hotel 3*.

Ziua 5 - Traseu: Ziua 5: GLASGOW - BUCURESTI
Descriere: Mic dejun. Transfer la aeroport in jurul orei 07:00. Imbarcare pe cursa Blue Air cu plecare la ora 10:10 si sosire pe aeroportul Otopeni la ora 15:45.

Agentie turism Cami Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Cami Travel
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr.147-169, bl.D5, sc.E, parter. PRIMIM TICHETE DE VACANTA! www.camitravel.com, Bucuresti
Telefon: 0723 409 830 si 0787 739 121
E-mail: office[@]camitravel.com

Comentarii despre pagina: