Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 850 euro

Durata: 8 zile

Tara destinatie: Rusia

Date de plecare:

Servicii incluse:
Tarif : 850 euro /persoana
Supliment camera single : 190 euro

– transport avion Compania Air Moldova
– transport autocar pe teritoriul Rusiei
– 7 nopti cazare cu mic dejun+ cina ( prima si ultima cina in avion)
– taxe aeroport si bagaj : 180 euro/pers
– tururile panoramice cu ghid local
– ghid insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse:
– Taxa viza + asigurare medicala: 70 euro / pers.( se achita in agentie)
– Croaziera pe lacul Ladoga cu spectacolul inclus:75 euro/pers.( se achita in agentie).
– Cheltuieli personale
– Intrarile la obiective
– Bacsisuri: 25 euro/pers

Alte informatii:
Tarif : 850 euro /persoana
Supliment camera single : 190 euro

Orar de zbor Compania Aeroflot:
06.06.2017: Imbarcare Otopeni 02:05 cu sosire la Sant Petersburg la ora 08:30
13.06.2017 : Imbarcare ora 20:35 cu sosire la ora 23:45 la Otopeni

Important :
Rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans de 300 € / persoana.

Tarif garantat la un grup de minim 30 persoane ( pentru grup mai mic se achita o diferenta de 70 euro/pers., acest lucru nefiind dependent de agentie, conditie care este acceptata automat, la semnarea contractului).

Acte necesare obtinerii vizei :
– pasaport valabil minim sase luni de la data intoarcerii in tara
– copie pasaport
– 1 fotografie tip pasaport (pe fundal alb)
– formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea)
– copie asigurare medicala (se emite de catre agentia Tour-Operatoare)

Nota: actele se vor depune la sediul agentiei Tour-Operatoare, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.

!!! Avantaje !!! :
– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international. ( vizitati linkul : http://www.pelerinajieftin.ro/sara-travel/despre-transport/ )

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 300 euro/pers. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 2831

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Tip transport: Avion
Tip de masa: Demipensiune

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Bucuresti - Sankt-Petersburg
Descriere: Intalnire cu grupul la Aeroportul international Henri Coanda la ora 16:00, pregatirea formalitatilor de imbarcare, plecare ora 18:30 cu sosire in Sant Petersburg ora 22:30. In drum catre hotel, Sant Petersburg tur panoramic by night. Optional plimbare in oras pentru a vedea in aceasta prima noapte alba, cum se ridica podurile construite in stil baroc. Cazare.
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 2 - Traseu: Intalnirea cu acest oras fascinant, port la Marea Baltica
Descriere: Mic dejun . Intalnirea cu acest oras fascinant, port la Marea Baltica, care este cel mai nordic oras european, ne duce cu gandul la aristocratia tarista a vremurilor apuse. In acest loc vedem bogatia adevarata a Rusiei din punct de vedere cultural: minunatele Palate, bisericile care stralucesc prin culori si stiluri arhitecturale tipic rusesti, muzeele. Toate aceste atractii ridica orasul la rangul unuia dintre cele mai frumoase din lume. Astazi mergem pe latura de sud-est a Golfului Finic, catre Complexul Peterhof, pe care Tarul Petru Cel Mare si la dorit ca resedinta de vara. Parcul, Palatul, Fantanile Arteziene si celelate anexe si cladiri arata bogatia si puterea pe care a avut-o acest Tarat. Dupa amiaza vizitarea Paraclisului Sf Xenia situat in cimitirul Smolensk, la care ajung anual mii de turisti . Continuam cu Manastirea Sf Ioan De Kronstad , inchinare la sfintele moaste. Seara Plimbare in centrul vechi, malurile Nevei ( patrimoniu UNESCO). Cazare si cina .
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 3 - Traseu: Catedrala Sfintei Fecioare din Kazan
Descriere: Mic dejun. Sant Petersburg a fost pana la 1917 capitala Rusiei si resedinta Tarilor. Tur panoramic cu autocarul, cu ghid local : Catedrala Sfintei Fecioare din Kazan (intrare gratuita ), Palatul de Iarna, Piata Senatului cu Cladirea Senatului si a Sinodului, Catedrala si Piata Sf. Isaac (5 euro intrarea)– un simbol al orasului cu Domul aurit ce are o inaltime de 101 m cu interior somptuos care exprima opulenta, Piata Palatului si Columna lui Alexandru, Fortareata Sf. Petru si Pavel. O vizita ampla o vom face la Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, gazduit in Palatul de Iarna. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse numai 60.000 de opere, acestea prezentand istoria artei europene si orientale incepand cu era preistorica. Colectia expusa contine tablouri de Picasso, Raphael, Leonardo da Vinci, Titian, El Greco, Rubens si multi alti artisti celebri. Vizita la Catedrala Hristos Insangerat cunoscuta ca “The Church of the Savior on Spilled Blood” ( ~5 euro). Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie pentru plimbari sau vizite individuale. Cazare hotel, cina. Optional croaziera Neva. (~10 euro).
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 4 - Traseu: Lacul Ladoga
Descriere: Mic dejun. O zi speciala in care mergem pe Lacul Ladoga, iar dupa croaziera de 2 ore ajungem pe cea mai mare insula dintr-un arhpelag de 50 de mici insule, la Manastirea Valaam, sau Athosul de Nord, sau Marea si Cinstita Lavra, dateaza din sec X, vandalizata si distrusa complet de suedezi, refacuta mereu din temelii. Aici s-au nevoit Sf.Gherman din Alaska care a fost trimis ca misionar crestin in Alaska, a vietuit in aceste tinuturi 30 de ani timp in care a botezat aprox 12.000 de oameni. Tot aici sa nevoit si Sf. Cuv.Antipa de la Calapodesti (Bacau) ale carui moaste sunt pastrate intr-una din bisericile asezamantului. Vizitarea Schitului Sf. Ier.Nicolae,mini-spectacol al Corului Valaam. Intoarcerea cu vaporul dupa amiaza, in aceasta zi in care ne-am imbogatit spiritual. Cazare si cina Sankt Petersburg.
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 5 - Traseu: Novgorod cel mai vechi oras slav
Descriere: Micul dejun. Plecarea spre Moscova . Vizitarea orasului Novgorod cel mai vechi oras slav pomenit în documente istorice si cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei. Tur panoramic in care vedem Cremlinul Novgorodului (cetatea orasului cu resedintele Voievozilor si Catedralele Cetatii)-pauza de pranz(optional). Continuam calatoria catre Lavra Sf. Cuv. Serghei din Sergheevo Posad, una din cele mai importante manastiri din Rusia , aici vom poposi pentru Cina si Cazare la hotel 3*.
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 6 - Traseu: Vladimir - Diveevo
Descriere: Mic dejun. Plecarea spre Diveevo si anume catre Sf. Serafim de Sarov . In drum vizitam Catedrala Adormirea Maicii Domnului din orasul Vladimir. Inchinarea la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Vladimirskaia. Aici se afla Moastele Sf.Andrei Bogoliubskii de Dumnezeu iubit. Plecare catre Murom, aproape cel mai vechi oras al Rusiei vizitarea Manastirii Sf.Treimi. Inchinarea la moastele Sf. Cuv.Petru si Sf. Cuv. Fevronia – ocrotitorii familiei crestine, Manastirea Buna Vestire, ctitorita de Ivan cel Groaznic: Inchinarea la moastele Sf. Mihail, Teodor, Constantin. Ajungem la Diveevo, la Sf. Cuv. Serafim (Lavra) – una din cele mai mari manastriri de calugarite din Rusia. Manastirea Sf.Treimi (Lavra). Inchinarea la moastele Sf.Cuv.Serafim de Sarov, Sf. Cuv.Alexandra, Marfa, Elena, Sf.Fericita Pelaghia, Parascovia, Maria. Mergem la Izvoarele cu apa tamaduitoare; Participare la slujba de preveghere seara (optional). Participarea la procesiunea zilnica Drumul Maicii Domnului.(Canafka). Rostirea de 150 de ori a rugaciunii Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, ceea ce esti plina de dar, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pantecelui tau, ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre. Cazare si cina la hotelul manastirii 3*( conditii excelente).
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 7 - Traseu: Diveevo
Descriere: Mic dejun Diveevo : Participarea la slujba dupa care plecarea spre Moscova. Marele teolog Pavel Florenski spunea : “Pentru a intelege Rusia trebuie sa intelegi Lavra Sf. Cuv. Serghei. Cazare la hotelul manastirii 3* (conditii excelente cazare). Manastirea este situata in suburbiile Moscovei.
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Ziua 8 - Traseu: Moscova
Descriere: Mic dejun. Moscova : Astazi avem timpul necesar, pana seara tarziu, sa vizitam, sa exploram acest oras situat pe raul Moscova. Dintr-un mic orasel, mentionat pentru prima data la 1147, Moscova a devenit al 5-lea oras al lumii din punct de vedere al numarului populatiei: peste 11 milioane locuitori. Tur de oras, Vizitam Kremlinul (~5 euro ), vedem turnurile care dateaza din sec al XIV-lea, aceasta Cetate care rand pe rand a folosit ca scaun al ducilor, resedinta a tarilor, actualmente sediul presedentiei ruse. Vizitam de asemenea Manastirea Acoperamantului Maicii Domnului, unde se afla moastele Sf. Fericita Matrona; Catedrala Patriarhala Hristos Mantuitorul, facem cumparaturi la magazin cu obiecte religioase (Sofrino), Mergem in Piata Rosie, care dateaza din sec XIV, astazi este patrimoniu UNESCO. Putem vedea Mausoleul lui Lenin, Biserica Sf. Vasile Blajenii din Piata Rosie (~5 euro); Va propunem o plimbare cu metroul din Moscova, ale carui statii sunt adevarate opere de arta. Seara tarziu ne indrptam catre aeroport unde ne imbarcam pentru zborul catre casa.
Circuit Pelerinaj Rusia 8 zile 6-13 iunie 2018
Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro

Comentarii despre pagina: