Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Israel - pelerinaj în Ţara Sfântă 2018

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 585 euro
Copil: 565 euro
Adult in camera single: 725 euro

Durata: 6 zile

Tara destinatie: Israel

Date de plecare:

Servicii incluse:
- Transfer cu autocar/microbuz din Moldova-Bucuresti si retur;
- Bilete avion Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti cu taxele de aeroport incluse (bagaj de mana si un bagaj de cala la 2 persoane);
- 1 cazare cu mic dejun in 13.03 la hotel de 3 stele in Tiberias (categoria este valabilă şi aferentă pentru Israel) conform clasificarii;
- 4 cazări cu mic dejun in 14.03/ 15.03/ 16.03 si 17.03 la hotel de 4 stele in Betheleem (categoria este valabilă şi aferentă pentru Israel);
- Demipensiune (2 mese pe zi – conform programului – intrare cu cina in 13.03.2018 ieşire cu mic dejun la pachet in 18.03.2018);
- Transport cu autocar cu aer condiţionat conform programului;
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Ieşire nocturnă la Sf. Mormânt – sambata noaptea;
- Taxiul pe Muntele Tabor;
- Taxiul la Mănăstirea Sf. Sava;
- Preot însoţitor din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana.

Servicii neincluse:
- Tips & porter Israel: 24 euro (se achită la înscriere);
- Excursia cu vaporasul pe Cana Galilei;
- Mesele de prânz;
- Cheltuieli personale;
- Asigurare medicala (cca. 30 lei/pers.). Se asigura numai persoanelor care dovedesc ca au domiciliul in Romania;
- Asigurarea storno (aprox 1.5% din pretul excursiei).

Alte informatii:
Transfer aeroport inclus de pe traseul Iasi - Bucuresti.

Tip transport: Avion
Tip de masa: Demipensiune

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: București - Tel Aviv - Haifa - Cana Galileii - Nazareth
Descriere: Imbarcare in autocar, din Bacau, parcare hotel Moldova, in 13.03.2018, la ora 03:30 si deplasare spre Bucuresti. Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 07:55. Zbor Bucureşti - Tel Aviv cu compania EL AL, decolare la ora 11:00. Aterizare in TEL AVIV, ora 13:30. Incepem pelerinajul deplasandu-ne către Lod unde se află biserica ce adăpostește mormântul, lanţul cu care a fost legat şi o parte din moaștele Sf. Gheorghe. Urcam apoi coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru, pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Privire panoramica asupra orasului Haifa si a Grădinilor etajate Bahai. Se continuă traseul spre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin. Continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavril, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Morosanu in 1977. Cazare si cina Hotel 3* in Tiberias.

Ziua 2 - Traseu: Cana Galileii - Nazareth - Muntele - Tabor - Muntele Fericirilor - Capernaum - Bethleem
Descriere: Mic dejun. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor - Muntele Schimbarii la Fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, unde ne vom inchina in Manastirea greaca ortodoxa cu Biserica ortodoxa greaca cu hramul Schimbarii la fata a Domnului si la cea romano-catolica ce adaposteste ruinele bisericilor din perioadele bizantina si cruciata. In biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Trecem prin apropiere de Muntele Fericirilor, locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35 m sub nivelul Mării Mediterane. Opţional, se poate face o frumoasă şi relaxantă croazieră pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni. Aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha, regiunea celor 7 izvoare – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cina si cazare hotel 4 stele in Bethleem.

Ziua 3 - Traseu: Bethleem - Raul Iordan - Sf. Gherasim - Hozeva - Ierihon - Marea Moarta
Descriere: Mic dejun. Ne indreptam pasii spre Betania unde vom vizita mormantul Sfantului Lazar. Apoi vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Coboram pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al Botezului Domnului - Bethabara, apoi la Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan. Plecăm spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume si ne vom inchina in Aşezământul Românesc de la Ierihon si Biserica greaca-ortodoxa unde se afla Biserica Dudul lui Zaheu. Ne indreptam spre Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Functie de timpul disponibil, scurta oprire la Qumran, după care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m sub oceanul planetar. Cazare și cină hotel 4* în Bethleem.

Ziua 4 - Traseu: Bethleem - Ierusalim - Muntele Măslinilor - Muntele Sion - Via Dolorosa
Descriere: După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc.). După aceea ne vom îndrepta Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizita Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare și cină la hotel 4* în Bethleem.

Ziua 5 - Traseu: Bethleem - Mănăstirea Sf. Sava - Mănăstirea Sf. Teodosie
Descriere: După micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită „Betleemița” sau „Apărătoarea Bethleemului”). La aproximativ 500 m se află Grota Laptelui, unde, potrivit tradiţiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Betleemul şi să fugă în Egipt. Continuăm cu vizită la Biserica Sf. Nicolae. După aceea mergem în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea mănăstirea şi locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim in Ierusalim pentru a vizita Asezamantul Romanesc de la Ierusalim.Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Timp liber pentru cumparaturi in Cetatea Ierusalimului. Iesire nocturna la Sf. Mormant. Cazare și cină la hotel 4* în Bethleem.

Ziua 6 - Traseu: Betheleem - Tel Aviv - București
Descriere: Dimineata devreme, ora 03:00, ne îndreptăm către Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de București. Ajungem la aeroport la ora 04:00. Decolare din Tel Aviv la ora 07:00. Sosire în București la ora 09:50. Imbarcare in autocar/microbuz pentru deplasare spre Moldova.

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro

Comentarii despre pagina: