Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 570 euro
Adult in camera single: 790 euro

Durata: 11 zile

Tari destinatie: Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria

Date de plecare:

Servicii incluse:
Transport autocar
Ghid insotitor din partea agentiei
Cazare 11 nopti
Mic Dejun
Tururile de oras mentionate in program
Taxele de poduri si autostrazi
Parcarile

Servicii neincluse:
Intrarile la Obiectivele turistice, muzee
Croaziera pe canale in Amsterdam
Croaziera pe canale Bruges
Excusia optionala in porturile Markensi Volendam ( 20 euro/pers se achita in agentie)
Excursia Optionala in Madurodam ( 30 euro/pers se achita in agentie)
Taxe ghizi locali (30 euro/pers, se achita in agentie)
Croaziera pe Dunare la Budapesta (35 euro/pers)

Alte informatii:
Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria. 13 – 24 iulie 2018

Circuitul celor 6 tari
Perioada : 13 – 24 iulie 2018

Tarif : 570 euro
Supp Sgl : 220 euro

Viata e ca un cantec : depinde de tine si de inima ta, sa-i scrii versurile !

Obiective:
Vizitarea celor mai importante orase ale Benelux: Amsterdam, Luxemburg, Bruges si nu numai;
Vizitarea Vaii Rhinului cu minunatele Castele parca din povesti si vestita Loreley ;
Vizitarea Vienei si a Budapestei si intalnirea deopotriva cu Dunarea in aceste capitale;

!!! Avantaje!!!:
– Tinerii pana in 19 ani neimplinita, intrarea gratuita la Muzeul Trasurilor Viena
– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti, astfel mijlocul de transport se adapteaza in functie de marimea grupului.

– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Reduceri:
– Reducere 40 euro pentru plata integrala pana la data de 15 martie 2018
– Copii pana la 6 ani : reducere 30% in conditii de cazare cu doi adulti, fara pat suplimentar

Bonus:
Asigurarea medicala tip standard

Conditii de Inscriere si participare:
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Important:
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. – Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul (in anumite tari doar pasaportul) valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 2831

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Contact : office@saratravel.ro – Tel. / 021.450.90.26 / 0766.409.186 / 0721.134.320

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Plecare din Bucuresti ora 05:00
Descriere: Plecare din Bucuresti ora 05:00. In aceasta prima zi tranzitam Romania, strabatem frumoasa Valea Muresului si intram in Ungaria. Nu putem rata o seara speciala : Croaziera pe Dunare cu cina Festiva inclusa. Primirea pe vapor cu un pahar de sampanie, minunata atmosfera in luminile serii, vor face de neuitat aceasta plimbare pe Dunare. Mancarurile traditionale precum gulasul, nelipsitele sarmalute si desertul delicios, acompaniate de vinul Tokaj vor fi rasfatul culinar al serii. Cazare Budapesta, hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 2 - Traseu: Mic dejun, plecare catre Viena
Descriere: Mic dejun, plecare catre Viena : tur de oras in care vedem Biserica Votiva, Opera, Burgtheather, Wiener Rathaus – simbol al Vienei, Cladirea gotica construita la 1880, se mandreste cu statuia cavalerului medieval, Rathausmann, astazi primarie si sediu al guvernului. Domul Sf. Stefan, mareata Catedrala Stephansdom cu 18 altare si numeroase opere de arta al carei acoperis este compus de 230000 de tigle. Vizitam Muzeul trasurilor imperiale si Gradinile Schonbrunn. Seara megem pe celebra strada Graben de unde putem cumpara diferite obiecte autohtone dar si celebrul portelan vienez. Cazare Viena hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 3 - Traseu: Plecam spre Germania unde vizitam Rothenburg ob der Tauber
Descriere: Dupa micul dejun plecam spre Germania unde vizitam Rothenburg ob der Tauber- este orasul povestii de Craciun, redata in Muzeul Craciunului, orasul insusi fiind un muzeu in aer liber. Totul in jur are aer de poveste, poveste medievala unul din cele mai frumoase orase ale Germaniei. Sigur ca nu ratam Magazinul Craciunului, deschis tot timpul anului. Cazare hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 4 - Traseu: Plecare spre Amsterdam dar ne vom opri pentru tur de oras la Frankfurt
Descriere: Mic dejun. Plecare spre Amsterdam dar ne vom opri pentru tur de oras la Frankfurt. Frankfurt este centrul financiar al Europei continentale. Vom vedea Banca Centrala Europeana, cladirile zgarie nori, Opera veche, Catedrala Sf. Bartolomeu, Biserica Sf. Paul . Scurta oprire in Koln pentru a vizita cea mai mare constructie gotica din lume, si anume Domul Sf Petru. Catedrala care dateaza din sec XII si la care sa lucrat 632 ani, are cel mai mare clopot miscator din lume care cantareste 24 tone. Catedrala are cel mai mare relicvariu din vestul Europei : Sarcofagul Magilor ( cei 3 Regi) . Vizita la muzeul ciocolatei. Am ajuns la Amsterdam, prima seara de neuitat, petrecuta in orasul paradisului floral. Cazare hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 5 - Traseu: Amsterdam
Descriere: Mic dejun. Amsterdamul este orasul visat de orice turist, unul dintre cele mai atractive orase ale lumii : Primul obiectiv al zilei este Muzeul S… dupa care vizitam Muzeul Van Gogh si Rijksmusem. Seara timp liber la dispozitie, croaziera pe canale, cazare.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 6 - Traseu: Se viziteaza Amsterdam – piata de flori, Palatul Regal, Kalverstraat
Descriere: Mic dejun. Se viziteaza Amsterdam – piata de flori, Palatul Regal, Kalverstraat (zona pietonala cea mai animata din oras). Excursie optionala in cele mai pitoresti mici porturi , reprezentative pentru vechea Olanda;Marken si Volendam. Dupa amiaza excursie optionala in orasului Madurodam cu vizitarea Parcului Olanda in Miniatura. Cazare Amsterdam hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 7 - Traseu: Bruges (Belgia)
Descriere: Dupa micul dejun plecam la Bruges (Belgia). Optional, vizitarea micutului orasel Delft unul dintre cele mai pitoresti orase ale Olandei, unde se produce de secole celebrul portelan albastru de Delft, Royal Delft- vizita la Fabrica de portelanuri si cumparaturi: fabrica a fost construita la 1635 si functioneaza fara intrerupere, reusind sa devina furnizor de obiecte de lux si nu numai. Urmeaza vizitarea orasului Anvers, capitala onorifica a Flandrei si orasul diamantelor, unul dintre cele mai mari porturi din lume si al doilea mare oras al Belgiei : se viziteaza cunoscuta Piata Mare-Grote Markt (Piata Mare) si Catedrala Notre Dame (cea mai mare din Belgia). Timp la dispozitie pentru cumparaturi. Tot in Anvers avem una dintre cele mai frumoase gari din lume, construita pe patru nivele. Ajungem la Bruges.: tur panoramic al orasului. Cazare hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 8 - Traseu: Astazi vizitam Bruges
Descriere: Astazi vizitam Bruges care privit cu ochi de copil, arata ca un oras cu cladiri construite din biscuiti. Vom vedea Lacul Iubirii- Minnewater. Centru orasului este Patrimoniu UNESCO. Stilul medieval al stazilor si reteaua de canale, arhitectura gotica specifica nordului Europei sunt pastrate ca odinioara. Piata Mare, cu cel mai impozant turn din Belgia, turnul Catedralei Notre Dame inalt de 122 m, care adaposteste unica statuie din afara Italiei lucrata de Michelangelo ”Madona cu Pruncul” lucrata in marmura in 1504. Piata orasului (Place du Bourg): vechea Primarie, Palatul de Justitie si Palatul lui Franc de Bruges. Vizitam Biserica Saint Sang. Avem timp la dispozitie pentru cumparaturi si vizite la magazinele de ciocolata. Croaziera pe canalele Bruges-lui . Cazare Arlon, hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 9 - Traseu: Plecare catre Marele Ducat de Luxemburg
Descriere: Mic dejun. Plecare catre Marele Ducat de Luxemburg., traversand Valonia. Luxemburg este una din cele mai mici, dar fascinante capitale europene,unde admiram bastioanele fortaretei Bock, Place des Armes, Catedrala Notre Dame si Palatul Ducal. Plecam Pe Valea Rhinului catre Koblenz, Cotul Rhinului unde se afla legendara stanca Loreley- popas de fotografii si cumparaturi ( recunoscuta crema Ponds, cosmetice de tot felul, vinuri si alte suveniruri ) . Vom admira faimoasele Castele de pe Valea Rhinului, unele dintre ele astazi hoteluri.Cazare Nuremberg, Hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 10 - Traseu: Plecare spre Graz
Descriere: Mic dejun. Plecare spre Graz: vizitam orasul, urcam cu funicularul pe dealul Schlossberg, intram pe strada Sporgasse, care este cea mai romantica strada din oras, vizitam Muzeul Arnold. Cazare Graz Hotel 3*.
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 11 - Traseu: Din Graz plecare catre Szeged
Descriere: Mic dejun. Din Graz plecare catre Szeged. Vizitam piata domului, catedrala din Szeged, timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel 3*
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Ziua 12 - Traseu: Se pleaca spre Bucuresti
Descriere: Mic dejun. Se pleaca spre Bucuresti. Sosirea la orele serii..
Circuit Excursie Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria 13 – 24 iulie 2018
Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro

Comentarii despre pagina: