Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Cu sejur la Moeciu 25-28 iunie 2018

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 620 lei
Copil: 560 lei
Adult in camera single: 740 lei

Durata: 4 zile

Tara destinatie: Romania

Date de plecare:

Servicii incluse:
– transport cu autocarul clasificat la 3*;
– ghid autorizat însotitor de grup
– 3 nopti cazare cu mic dejun +pranz+ cina (pensiune completa)

Servicii neincluse:
– alte cheltuieli personale
– intrarile la obiectivele turistice
– telecabina Pestera – Babele

Alte informatii:
Tabara de vara – 4 zile Moeciu – totul inclus. 25-28 iunie 2018

Tabara de vara – 4 zile Moeciu – totul inclus. 25-28 iunie 2018

Obiective :
Interactiunea copiilor de varste diferite
Posibilitatea cunoasterii copilului intr-un mediu colectiv
Relaxarea si odihna

Vizitam:
Cheile Dambovicioarei – Bucegi – Pestera Ialomicioara – Sfinxul si Babele – Parcul National Piatra Craiului – Dino Parc Rasnov – Targoviste: Cetatea de Scaun si Turnul Chindiei, Gradina Zoologica !!!

Perioada: 25-28 iunie 2018 / 4 zile zurli cu bunici la mintea copiilor !

Tarif copil : <12,99 ani :560 lei/pers. Tarif adult : 620 lei/pers. Supp single : 120 lei

Pensiunea Arinul 4*(sau similar) – totul inclus

!!! Avantaje!!! :
– Participarea unui membru al familiei, alaturi de copil/copii are avantajul cunoasterii copilului in mediul social
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti, astfel mijlocul de transport se adapteaza in functie de marimea grupului. – Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Programul Excursiei :
Intalnire la ora 07:00 la Dealul Patriarhiei. Plecare pe traseul : Bucuresti – Targoviste – Campulung- Cheile Dambovicioarei – Bucuresti.

Ziua 1 ). Vizitam Targoviste : Cetatea de Scaun si Turnul Chindiei , Gradina Zoologica, Manastirea Dealu, (adaposteste mormintele voievozilor Mihai Viteazu si Radu cel Mare). La Campulung Muscel oprire la renumita Cofetarie Iepurasul- prajiturele si patiserie proaspete, aromate si de bunici adorate ! Drumul nostru continua prin Cheile Dambovicioarei unde admiram peretii stancosi prin care se strecoara soseau, aceste chei care strabat Muntii Piatra Craiului, un drum deosebit de spectaculos, care ne duce catre Pestera Dambovicioara, cunoscuta chiar din 1579, cand localnicii se adaposteau in interiorul ei din calea cotropitorilor. Facem nani la Pensiunea Arinul 4*Moeciu.

Ziua 2). Mic dejun, zi distractiva cu : Drumetii : ”Vanatoarea de Insecte ”( fiecare copil va trebuie sa fie dotat cu o lupa si un borcanel de plastic transparent. Masa de pranz, odihna. Dupa amiaza propunem urmatoarele jocuri : jocul ”Intrecerea cu Spatele”, ”Urmati liderul” si alte activitati colective. Seara de ghicitori si glume pentru copii, proverbe si zicatori in jurul focului de tabara. Cina si nani.

Ziua 3). Mic dejun. Culoarul Rucar- Bran este de fiecare data o incantare peisagistica care confera o relaxare vizuala mult ravnita de toti cei care locuim in orasele aglomerate si care ne dorim pentru noi si copii nostri un aer cat mai curat. Astazi mergem catre Pestera Ialomicioarei care adaposteste in inima sa Manastirea Pestera Ialomitei. Dupa aceasta vizita mergem spre telecabina care ne duce catre Sfinx si Babele. Pranzul va fi la Pachet, il savuram in varful muntilor. Intoarcere la pensiune, dupa care va propunem un concurs de fotografii : vor fi premiate cele mai frumoase fotografii facute de copii pe parcursul acestor zile si se va face schimbul de fotografii intre copii. Cina si nani.

Ziua 4). Mic dejun. O scurta partida de joaca. Dupa masa de pranz plecare catre Dino Parc Rasnov si Cetatea Rasnov . Aici ne intalnim cu 45 de dinozauri de marime naturala atestati stiintific. Sosirea in Bucuresti la orele serii.

Conditii de Inscriere si participare :
– Conditia principala este insotirea copilului/copiilor de catre un adult (bunici, mamici, tatici)
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon: In baza acestora se emite factura.
– Plata se poate efectua in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar.
– Achitarea (ultima rata) se face cu 7 zile inainte de plecare.

Sfaturi Utile – Farmacia de voiaj, ce trebuie sa nu ne lipseasca :
– Antitermice sirop (Nurofen/Panadol/Ibugesic etc.
– Picaturi pentru nas (Olynth/Vibrocil, ser fiziologic, apa de mare)
– Un antibiotic recomandat de pediatrul dumneavoastra
– Antialergice (Claritine/Aerius/Peritol etc.)
– Apa oxigenata (pentru orice fel de arsura, julitura) sau spray panthenol (pentru taieturi, cazaturi etc.)
– Gel pentru intepaturi de insecte (Fenistil)
– Pliculete de Smecta sau Hidrasec (mai bine tolerat de copiii mici), saruri de rehidratare, Enterol (pentru enteroviroze)
– Carbune medical (pentru cazuri de constipatie)
– Medicamente contra raului de miscare, antivomitive.
– Spray impotriva tantarilor, pastile sau lichid impotriva tantarilor
– Plasturi (cautati din cei cu animalute sau modele colorate, speciale pentru copii)
– Un termometru

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Pensiune completa

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Targoviste
Descriere: Vizitam Targoviste : Cetatea de Scaun si Turnul Chindiei , Gradina Zoologica, Manastirea Dealu, (adaposteste mormintele voievozilor Mihai Viteazu si Radu cel Mare). La Campulung Muscel oprire la renumita Cofetarie Iepurasul- prajiturele si patiserie proaspete, aromate si de bunici adorate ! Drumul nostru continua prin Cheile Dambovicioarei unde admiram peretii stancosi prin care se strecoara soseau, aceste chei care strabat Muntii Piatra Craiului, un drum deosebit de spectaculos, care ne duce catre Pestera Dambovicioara, cunoscuta chiar din 1579, cand localnicii se adaposteau in interiorul ei din calea cotropitorilor. Facem nani la Pensiunea Arinul 4*Moeciu.

Ziua 2 - Traseu: Moeciu
Descriere: Mic dejun, zi distractiva cu : Drumetii : ”Vanatoarea de Insecte ”( fiecare copil va trebuie sa fie dotat cu o lupa si un borcanel de plastic transparent. Masa de pranz, odihna. Dupa amiaza propunem urmatoarele jocuri : jocul ”Intrecerea cu Spatele”, ”Urmati liderul” si alte activitati colective. Seara de ghicitori si glume pentru copii, proverbe si zicatori in jurul focului de tabara. Cina si nani.

Ziua 3 - Traseu: Culoarul Rucar- Bran
Descriere: Mic dejun. Culoarul Rucar- Bran este de fiecare data o incantare peisagistica care confera o relaxare vizuala mult ravnita de toti cei care locuim in orasele aglomerate si care ne dorim pentru noi si copii nostri un aer cat mai curat. Astazi mergem catre Pestera Ialomicioarei care adaposteste in inima sa Manastirea Pestera Ialomitei. Dupa aceasta vizita mergem spre telecabina care ne duce catre Sfinx si Babele. Pranzul va fi la Pachet, il savuram in varful muntilor. Intoarcere la pensiune, dupa care va propunem un concurs de fotografii : vor fi premiate cele mai frumoase fotografii facute de copii pe parcursul acestor zile si se va face schimbul de fotografii intre copii. Cina si nani.

Ziua 4 - Traseu: Rasnov
Descriere: Mic dejun. O scurta partida de joaca. Dupa masa de pranz plecare catre Dino Parc Rasnov si Cetatea Rasnov . Aici ne intalnim cu 45 de dinozauri de marime naturala atestati stiintific. Sosirea in Bucuresti la orele serii.

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro

Comentarii despre pagina: