Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Ordonare dupa

Circuit 2018 ISRAEL Religie, istorie, traditie in Tara Sfanta

Agentie turism Terra Tour Holidays Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Terra Tour Holidays
Adresa: Bulevardul Pipera nr.36, Bucuresti
Telefon: 0213453712
E-mail: terra.holidays@gmail.com
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 499 euro

Durata: 6 zile

Tara destinatie: Israel

Date de plecare: 24 mai 2018

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania TAROM;
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
• 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 3
nopti in Bethleem si 2 nopti in Nazaret;
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
• insotitor roman de grup.

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie;
• transfer munte Tabor: 10 EURO/persoana, se achita la agentie;
• tips (bacsisuri): se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 30 EURO/persoana (pentru ghizi locali,
soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
• bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate) se incheie odata cu semnarea Contractului
de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Alte informatii:
Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii –
Capernaum – Muntele Tabor – Haifa

Israelul este cunoscut in toata lumea ca Tara Sfanta, iar cei care vin aici gasesc la tot pasul locuri legate de religie si
spiritualitate. O combinatie intre miracol si tehnologie, intre istoria antica a iudaismului si viitor – acesta este Israelul!

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
24.05: Bucuresti 16:25 – Tel Aviv 19:00
30.05: Tel Aviv 00:30 – Bucuresti 03:15

Tip transport: Avion
Tip de masa: Demipensiune

Detalii circuit

Ziua 1
Traseu: ZIUA 1 (24.05): BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEEM
Descriere: Intalnire la Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, ora 14:25, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 16:25). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 19:00. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, deplasare spre Bethleem. Cina si cazare la Hotel Shepherd 4* standard local (sau similar) in Bethleem.

Ziua 2
Traseu: ZIUA 2 (25.05): BETHLEEM – IERUSALIM
Descriere: Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Deplasare la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan, ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

Ziua 3
Traseu: ZIUA 3 (26.05): IERUSALIM
Descriere: Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 4
Traseu: ZIUA 4 (27.05, Rusalii): IERUSALIM – IERIHON – MAREA MOARTA – NAZARET
Descriere: Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”. Vom aprinde o lumanare de RUSALII la Biserica Romaneasca de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 30 minute. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la Hotel Rimonim 4* standard local (sau similar) in Nazaret.

Ziua 5
Traseu: ZIUA 5 (28.05): NAZARET – CAANA GALILEII – CAPERNAUM
Descriere: Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel in Nazaret.

Ziua 6
Traseu: ZIUA 6 (29.05): NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI
Descriere: Mic dejun. Parasim orasul Nazaret si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana, se achita la agentie). Ajungand in Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa TAROM: Tel Aviv 00:30 - Bucuresti 03:15 (noaptea din 29/30.05).

Agentie turism Terra Tour Holidays Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Terra Tour Holidays
Adresa: Bulevardul Pipera nr.36, Bucuresti
Telefon: 0213453712
E-mail: terra.holidays@gmail.com

Comentarii despre pagina: