Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Sarbatori Pascale la Ohrid

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro
Plecare din: Bacau, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 215 euro
Copil: 165 euro
Adult in camera single: 275 euro

Durata: 1 zile

Tari destinatie: Albania, Macedonia, Bulgaria

Date de plecare:

Servicii incluse:
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* in Sofia;
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* in Ohrid;
- Transport autocar clasificat;
- Insotitor de grup si ghid roman.

Servicii neincluse:
- Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale;
- Pranzul pascal in prima zi de Paste;
- Asigurarea medicala si Asigurarea Storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Bacau - Bucuresti - Veliko Tarnovo - Sofia
Descriere: Imbarcare in autocar orele 04.00 in Parcare la Stadion Municipal pe ruta Bacau – Bucuresti – Veliko Tarnovo. Tur de oras cu autocarul, vizitam Orasul Ţarilor, fosta capitala a Bulgariei medievale, cunoscând o amplă dezvoltare culturală, economică și politică. Acestei perioade i se datorează și arhitectura unică, în stil balcanic, ce atrage un mare număr de turiști.Ne indreptam spre Sofia, Cel mai mai mare oraş al Bulgariei are o istorie milenară, fiind la origine o aşezare a tracilor sud-dunăreni care au denumit-o Serdica. Astăzi, oraşul are circa 1.250.000 locuitori şi continuă să fie centrul economic şi cultural Bulgariei.Tur de oras cu autocarul: Biserica Sfanta Sofia, Galeria Nationala de Arta, Podul Leilor, Monumentul lui Vasile Levski si Parcul National Vitosha. Cazare hotel 3* Sofia.

Ziua 2 - Traseu: Sofia - Lacul Ohrid
Descriere: Mic dejun. Ne indreptam spre minunatul Lac Ohrid, tranzitam Macedonia. Este unul din cele doar 28 de locuri de pe mapamond, aflate in Patrimoniu Mondial Unesco, atat la capitolul natura, cat si la cultura. Lacul Ohrid este printre cele mai vechi si mai adanci lacuri din Europa, care adaposteste peste 200 de specii de pesti si alte vietuitoare care traiesc in apa si se afla la altitudinea de aproape 700 de m fata de nivelul marii. Un sfert este in Albania, care se afla imediat, peste munti si trei sferturi in Macedonia. Mai este denumit si litoralul macedonean, avand in dotare cateva plaje dragute cu pietricele si nisip, unele amenajate destul de frumos, care atrag in fiecare vara multi turisti din strainatate. Lacul este vizibil din orice punct al orasului si este atat de intins, incat ai impresia ca esti la mare. Spre seara ne pregatim pentru Slujba de Inviere: Hristos a Inviat! Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua 3 - Traseu: Excursie Ohrid - Tirana
Descriere: Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea lacului si relaxare la terasele de la mal. Dupa pranzul pascal, excursie in Albania – capitala Tirana. Admiram Moscheea Ethem Bey, Piata Skandenberg, Muzeul lui Enver Hoxha. Spre seara revenim in Ohrid. Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua 4 - Traseu: Ohrid - Skopje - Sofia
Descriere: Mic dejun. Ne indreptam spre capitala Macedoniei - Skopje. Vizitam Fortareata Bizantina, Podul din perioada Otomana, Piata cu Statuia lui Alexandru Macedon, casa memoriala a Maicii Theresa. Dupa-amiaza ne deplasam spre Sofia. Cazare hotel 3* Sofia.

Ziua 5 - Traseu: Ultimele suveniruri - Sofia - Bacau
Descriere: Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Ne indreptam spre Bacau, ajungem seara, in functie de trafic si formalitati vamale.

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro

Comentarii despre pagina: