Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Sarbatori Pascale la Kiev

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro
Plecare din: Bacau, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 219 euro

Durata: 5 zile

Tara destinatie: Ucraina

Date de plecare:

Servicii incluse:
- Transport cu autocar 3*, dotat cu aer condieeionat, scaune rabatabile, linie audio-video;
- Cazare 4 nopti cu mic dejun een hoteluri 4* Cernauti si Kiev, camere cu 2 paturi (la cerere 3 paturi), baie proprie, tv;
- Ghid insotitor din partea agentiei;
- Ghid local in Cernauti;
- Tur de oras cu autocarul Cernauti si Kiev.

Servicii neincluse:
- Recomandam Asigurare medicala (indiferent de varsta) + Asigurare Storno: aprox. 47 lei/pers. sau Asigurare medicala: aprox. 30 lei/pers. (indiferent de varsta);
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Alte servicii decat cele mentionate in programul excursiei.

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Bacau - Cernăuţi
Descriere: Ora 06:00 plecare din Bacau, parcare Stadion Municipal, spre Cernăuți pe traseul Bacau - Fălticeni - Suceava - Siret - Cernăuți. Tur de oraș împreună cu ghidul local în limba română. Vizităm: Mitropolia, Teatrul, Universitatea, mormântul lui Aron Pumnul, apoi vom avea timp liber pe artera pietonală Olga Kobileanska. Cazare hotel Bukovina 4* Cernauti.

Ziua 2 - Traseu: Cernăuți - Kiev: Hristos a inviat!
Descriere: Mic dejun. Ne deplasăm spre Kiev, capitala Ucrainei, denumit și Mamă a tuturor orașelor slave, este una dintre cele mai vechi așezări din Europa. Ridicat pe colinele care mărginesc Fluviul Nipru, Kiev-ul este un oraș prosper și atractiv, plin de farmecul parcurilor nesfârșite și a monumentelor istorice impresionante. Cazare si deplasare pe una din faimoasele artere de restaurante pentru servirea cinei. Seara participam la Slujba de Inviere la Catedrala Cupolelor Aurite. Cazare hotel Ukraina 4* Kiev.

Ziua 3 - Traseu: Kiev - vizita si shopping
Descriere: Mic dejun. Tur de oraș (autocar + pietonal) împreună cu ghidul local: Catedrala Sf. Vladimir unde vă veți putea închina la moaștele Sf. Varvara, Opera Națională, vechea intrare a orașului - Porțile de Aur, recent renovate, Catedrala Cupolelor Aurite - Sf. Mihail. Vom continua cu vizitarea interioară a Catedralei Sf. Sofia - cea mai veche biserică a orașului, care a fost construită între anii 1017-1031 în onoarea victoriei în luptă a Prințului Yaroslav, apoi Biserica Sf. Andrei - construită între anii 1746-1761, reprezintă o reușită interpretare în stil baroc a tradiționalei construcții în formă de cruce cu 5 domuri a lui Rastrelli, arhitectul italian care a proiectat multe dintre cele mai renumite clădiri din Sankt Petersburg; veți coborî apoi spre strada Kreschatik - artera principală a orașului, Piața Independenței, Parcul Mariinskii, Podul Îndrăgostiților, Parlamentul. Timp liber pentru cumpărături. Cazare hotel Ukraina 4* Kiev.

Ziua 4 - Traseu: Kiev - vizita si shopping
Descriere: Mic dejun. Vom vizita cel mai mare complex monastic din Ucraina – Lavra Pecerska – căreia îi dedicăm aproximativ 3 ore. Fondată în 1051, Mănăstirea din Peșteri a fost pentru multă vreme cea mai faimoasă mănăstire din ținuturile slave. Lavra Pecerska este cea mai veche mănăstire rusească, întinzându-se pe două coline înverzite, pe malul drept al Niprului. Astăzi, Lavra este cel mai mare complex monastic din Ucraina cu o suprafață de peste 30 de hectare, 100 de construcții – dintre care 42 se consideră a fi unice în lume ca arhitectură, 23 de temple, fortificații și grote, muzee, ateliere de pictură și croitorie. Pecherska Lavra a fost aproape distrusă de tătari în 1240, dar a fost refăcută de-a lungul secolelor și reconstruită în secolul 18 în stil ucrainian baroc. Dupa-amiaza timp liber pentru shopping (bomboane, vin, produse alimentare); recomandam servirea celebrului bors ucrainean, a puiului Kiev si a placintei Pampushky. Cazare hotel Ukraina 4* Kiev.

Ziua 5 - Traseu: Kiev - Bacau
Descriere: Mic dejun. Deplasare către România, sosire la Bacau în cursul serii în funcție de formalitățile vamale și trafic.

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro

Comentarii despre pagina: