Cauta circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Circuit Bruxelles - Amsterdam 2018

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro
Plecare din: Bacau, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 439 euro
Copil: 386 euro
Adult in camera single: 573 euro

Durata: 5 zile

Tari destinatie: Belgia, Olanda

Date de plecare:

Servicii incluse:
- 1 noapte cazare cu mic dejun in 26.04.2018, la hotel 3* in Bruxelles;
- 3 nopti cazare cu mic dejun, 24.04-26.04.2018, la hotel 3* in Amsterdam;
- transferuri hotel-aeroport in Bruxelles, in 27.04.2018;
- transfer autocar, aeroport Bruxelles - Amsterdam in 23.04.2018;
- excursie orele 09-12:00 in 24.04.2017 - Gradinile de lalele KEUKENHOF (transport autocar si bilet de intrare);
- City Tour cu autocarul Amsterdam (2 h), in 24.04.2018;
- excursie Amsterdam-Brugge-Anvers-Bruxelles in 26.04.2018:
*tur pietonal cu ghid in Brugge (cca. 2,5 h);
*tur panoramic din autocar in Anvers si tur pietonal (cca. 2,5 h);
*tur panoramic din autocar in Bruxelles (cca. 3 h) cu opriri la Palatul Parlamentului si Atomium;
- tur pietonal cu ghid in Bruxelles in 27.04.2018;
- ghid/conducator grup din partea agentiei.

Servicii neincluse:
- biletele de avion Bacau-Bruxelles-Bacau, cu compania Blue Air, bagaj de mana de 10 kg inclus, la tariful din momentul cumpararii (in caz de anulare, penalitate de 100%) si bagajul de cala (optional);
- bagaj de cala de 20 kg (20 euro/sens/bagaj) si de 32 kg, (27 euro/bagaj/sens);
- intrarile la obiectivele turistice cu plata, alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.
- excursie de 1 h si 30 minute in 25.04.2018 cu barcute speciale, minicroaziera pe canale in Amsterdam (aprox 20 euro/pers.);
- transport local cu mijloacele de transport in comun;
- asigurarea medicala (aprox. 30 lei/pers.);
- asigurarea storno.

Alte informatii:
Orar informativ de zbor/Transferuri

23.04.2018: Bacau 16:40 – Bruxelles 18:30
27.04.2018: Bruxelles 19:15 – Bacau 22:55

Tip transport: Avion
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Bacau - Bruxelles - Amsterdam
Descriere: Intalnire la aeropotul din Bacau la ora 14:30, pentru imbarcare (ora 16:40) in cursa BLUE AIR cu destinatia Bruxelles. Sosire la destinatie la ora locala 18:30, pe aeroportul Zaventem. Transfer cu autocarul la hotel in Amsterdam. Cazare hotel 3 stele in Amsterdam. Dupa acomodare pornim in a experienta Amsterdamul. Va propunem notoriul Cartier Rosu (Red Light District) si vibranta viata de noapte din oras. Cazare in Amsterdam hotel 3 stele.

Ziua 2 - Traseu: Amsterdam - Romantism si extravaganta! Gradinile de lalele Keukenhof
Descriere: Mic dejun. Imbarcarea in autocar si intre orele 9:00-12:00, excursie de jumatate de zi la Gradinile de lalele Keukenhof (bilete de intrare incluse). Keukenhof este un parc cu o istorie indelungata, o adevarata expozitie de flori de primavara in aer liber. Pe cele 32 ha ale parcului sunt peste 6 milioane de bulbi de flori, copaci batrani de 160 de ani, gradini tematice si o moara veche din 1892. O plimbare prin parcul de lalele este o experienta unica, o desfatare pentru simturi si incantare pentru spirit. O experienta ce nu poate fi ratata o data ce ati ajuns in Amsterdam in perioada infloririi lalelelor. Continuam cu CITY TOUR in Amsterdam, tur panoramic din autocar si pietonal cu ghid. Amsterdam este un oras cu peste 700 de ani de istorie ce ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita unde istoria se imbina perfect cu modernismul iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh sunt doar cateva dintre bijuteriile capitalei Olandei. Optional vizitam Rijksmuseum, care adaposteste operele de arta ale maestrilor olandezi precum Rembrandt si Vermeer, sau muzeul Ermitage (pe cont propriu, unde veti descoperi si secretele unuia dintre cei mai misteriosi si interesanti pictori ai Olandei Van Gogh). Cazare in Amsterdam hotel 3 stele.

Ziua 3 - Traseu: Amsterdam. Venetia Nordului - Orasul contrastelor!
Descriere: Dupa micul dejun,deplasare la locul de imbarcare si excursie de 1 ora cu barcutele pe canalele Amsterdamului (optional). Un adevarat tur de oras, care va cuprinde: casa micutei Ann Frank, Liedplatz, Casa Rembrand, Catedrala St. James, Prinsengraht si estuarul fluviului Amstel, prin Marea Caraibelor, printre insulele Java si Goa. Multe astfel de denumiri, vechi de sute de ani, ne vor surprinde aici pentru ca navigatorii olandezi le-au folosit la botezul altor locuri de pe Pamant, mult mai recent insa. Cu peste 1000 de canale, unite de sute de poduri fixe sau mobile, Amsterdamul a primit pe drept titlul de Venetia Nordului. Continuam cu turul pietonal si vizitarea obiectivelor turistice. Putem opta pentru plimbare pe strada Kalvaar, principala artera comerciala a orasului, pentru a ajunge in Piata Dam, la Palatul Regal la Bursa si la Magna Platza. Seara timp liber pentru cumparaturi apoi, distractia poate incepe, barurile si discotecile de pe Zeedick, Cartierul Rosu sau Cartierul Chinezesc, ne asteapta. Cazare in Amsterdam, hotel 3 stele.

Ziua 4 - Traseu: Amsterdam - Bruges - Anvers - Bruxelles
Descriere: Mic dejun. Imbarcare in autocar si deplasarea spre Brugge - unul din cele mai frumoase orase europene, numit si Mica Venetie datorita numeroaselor canale care strabat intregul oras. Tur pietonal in centrul istoric: Conzerthall - marea opera a orasului, Podul Berge si Podul Concept, Beguinaje, Minnewater, Biserica Notre-Dame cu Madona lui Michelangelo, Primaria si Piata Mare, Colegiul Europei, Catedralele St. Giles, Magdalena, Sanctus Spiritus sau St. James, sunt doar cateva dintre monumentele care au facut din acest oras - patrimoniu cultural al umanitatii. Continuam drumul spre ANVERS al doilea oras ca marime al Belgiei. Scurt tur panoramic cu autocarul: admiram Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Ajungem in Bruxelles - Centrul politic al Uniunii Europene. Tur panoramic cu autocarul al frumoasei capitale a Belgiei pe parcursul caruia veti putea admira Palatul Regal, Catedrala St. Michel, Grand Place, Palatul de Justitie, Notre Dame du Sablon, Catedrala St. Michel, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur. Oprire pentru fotografii la cladirea Parlamentului Europei si Comisia Europeana, Consiliul de Ministri platoul Heysel cu Atomium-ul. Cand spui Bruxelles spui Uniunea Europeana. Capitala Belgiei reprezinta insa mult mai mult decat atat. Bruxelles reprezinta locul de convetuire a doua comunitati diferite: francezi si flamanzi, diversitatea acestui oras fiind impresionanta. Spiritul stilului art noveau se regaseste aici mai pregnant decat oriunde. Un oras al carui folclor este impresionant, unde traditiile sunt diferite si s-au pastrat de-a lungul timpului. Limbile oficiale ale orasului sunt franceza si flamanda. Cazare in Bruxelles, hotel 3 stele NH BRUSSELS CITY CENTRE.

Ziua 5 - Traseu: Bruxelles - Cartierul European, Atomium si Orasul nou
Descriere: Mic dejun. Va propunem o explorare a Bruxellului, intr-un tur pietonal al orasului de jos (partea veche a orasului): Piata Spaniei, Grand Place, considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa, Galeriile St. Houbert, Manneken Pis - mascota orasului. Optional, dar interesant, dupa plimbarea prin centrul vechi, ar fi foarte potrivit sa luam impreuna o bere in cel mai vechi bar din oras. Nu ratati intalnirea cu celebrele beri belgiene cum ar fi Brussels Gueuze (bere de fructe), intr-unul din localurile din oras. Nu trebuie ratata nici gustarea celebrei ciocolate belgiene. Oricat ar incerca alte tari ale lumii sa ne ademeneasca cu produsele lor, daca ati gustat odata din ciocolata belgiana, acesteia ii veti fi fideli pe veci, iar Bruxelles este din acest punct de vedere un obiectiv de rangul intai. Transfer cu autocarul, ora 16:45 de la hotel la aeroport (ora 17:20). Imbarcare din aeroportul din Buxelles la ora 19:15. Sosire in Bacau la ora 22:55.

Agentie turism Inter-Tour Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Inter-Tour
Adresa: Bld Alexandru cel Bun nr. 1, cod poştal 600057, Bacau
Telefon: 0234571104
E-mail: office@inter-tour.ro

Comentarii despre pagina: