Draga programator

 
= 644
Impreuna cu tine, programatorul nostru de vis, imposibilul a devenit posibil! In cei 2 ani de cand lucram impreuna impliniti acum cateva zile, am reusit sa refacem cateva sute de pagini din formatul InfoTravelRomania.ro versiunea 1.0 in formatul InfoTravelRomania.ro versiunea 2.0 (informatia a trecut de la pagini html in baza de date); de cateva luni am lansat si InfoTravelRomania.ro versiunea 3.0 RESPONSIVE.
Acum exista cont de hotel (gratuit si apare instant), cont agentie de turism (70 lei/ luna), cont ghid de turism (70 lei/ an) si cont user. In curand cont de ghid in limba engleza si cont firma de transport microbuze/ autocare. Pentru asta ne inclinam in fata ta si iti multumim pentru increderea, rabdarea si efortul tau acordate acestui site.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria