ReMarking Romania cel mai mare proiect de remarcare trasee montane

 
= 538

Reamintim tuturor pasionaților de drumeții că în acest weekend se va desfășura a doua ediție a proiectului național “ReMarking Romania”, organizat de asociația ArtTour România, în parteneriat cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal. Proiectul are ca scop principal promovarea zonei montane a Predealului, respectiv, a masivelor Piatra Mare, Postăvaru, Bucegi și Munții Baiului.

Proiectul presupune recondiționarea semnelor de orientare pe 19 trasee montane, revopsirea marcajelor, montarea de stâlpi cu plăcuțe indicatoare și ecologizare pe fiecare traseu. La această activitate va contribui un număr de peste 150 de voluntari, din Brașov, București și județele din apropierea Brașovului.

Pentru promovarea gastronomiei locale, în seara de sâmbătă, 16 septembrie, gazdele evenimentului vor pregăti o masă festivă pentru parteneri, cu preparate tradiționale românești.

Pe această cale, echipa ArtTour România, ține să mulțumească sponsorilor acestui eveniment pentru implicare și susținere: Coca-Cola, April 91, Șerbănești Livadă, ITECO Steel Service, Romprest, Vila Izvorul, Hotel Andy, Hotel Hera, Hotel Cabana Vânturilor, Hotel Piatra Craiului, Hotel Carmen, Hotel Eden, Hotel Cirus, Hotel Medieval, Pensiunea No. 107, Complex Verona, Pensiunea Tamina, Pensiunea Casa Ana, Vila Select, Hotel Belvedere, Hotel Bulevard.

Orice pasionat de munte și drumeție este binevenit, în data de 16 septembrie 2017, la ora 07:00 în fața Centrului Național de Informare și Promovare Predeal. Doritorii se pot înscrie solicitând formularul de înscriere online, printr-un mesaj pe pagina de facebook ArtTour România.

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/376385336113131/?fref=ts

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria