Lansare revista nr. 7 desprespa.ro – editie speciala

 
= 860

despreSpa.ro prezinta pentru prima data Romania ca destinatie de turism wellness! Numarul 7 al Revistei Spa & Wellness Romania a fost transformat intr-o editie speciala, in limba engleza, pentru a arata tuturor bogatiile naturale cu care am fost inzestrati, dar si utilizarea lor in cele mai moderne centre spa & wellness – prin terapii si ritualuri spa care duc mai departe tehnicile si ingredientele pe care le practicau si stramosii nostri, dacii: http://www.desprespa.ro/Publicatii-despreSpa.ro/Revista-SPA-si-Wellness-Romania-nr-7

Acesta editie speciala a revistei este o invitatie de a descoperi Romania! A unei Romanii despre care, din pacate, se comunica mult prea putin la targurile internationale, la evenimentele organizate de catre autoritati pentru tour-operatorii sau jurnalistii straini: Romania izvoarelor minerale, a namolurilor, a salinelor, a mofetelor, a padurilor salbatice si a muntilor – in care te relaxezi numai ascultand natura in timpul drumetiilor, a spa-urilor care ofera terapii cu ingrediente locale naturale (miere, sare, amestec de ierburi terapeutice, namol etc.) – atat de benefice corpului nostru! Ne dorim sa atragem in Romania si acel segment de turisti care pleaca in vacanta cu obiectivul de a se odihni, de a se regasi, de a se reechilibra: fizic, psihic, emotional si spiritual si de a se intoarce dupa concediu mult mai sanatos si mai relaxat – in adevaratul sens al cuvantului” a declarat Ioana Marian, fondatorul despreSpa.ro si Presedintele Asociatiei SPA Romania.

Urmare a experientei acumulate in urma organizarii de teambuilding-uri wellness pentru companii (sub forma programului Spaventura), despreSpa.ro are ca obiectiv sa se implice activ in atragerea turistilor wellness, concepand si oferind wellness retreat-uri si circuite wellness & culturale, in colaborare cu agentiile de turism.

In sectiunea SPA Business a revistei, pe langa articolele scrise de specialistii spa & wellness, despreSpa.ro a centralizat, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, cifrele pietei spa din Romania: in 2016, au fost consumate servicii SPA de relaxare in valoare de aproximativ 8,37 milioane de euro, in crestere cu 9% fata de 2015. Pretul mediu al unui tratament se ridica la 150 de lei.  E de mentionat totodata ca in anul 2016 s-au efectuat peste 240.000 terapii SPA.  

despreSpa.ro este platforma de referinta din domeniul wellness-ului romanesc. Aceasta contine mii de articole de specialitate si centralizeaza activitatile si ofertele SPA-urilor autohtone, dar pune la dispozitia utilizatorilor si o gama variata de servicii. despreSpa.ro  se adreseaza segmentului de persoane fizice, dar si celui corporate (prin gama varianta de programe Corporate Well-being).  Totodata, despreSpa.ro are o sectiune SPA Business - cu materiale si studii de piata pentru profesionistii din domeniul SPA.  Prin sectiunile sale, despreSpa.ro tine la curent cititorii interesati de zona de lifestyle, dar sa ia totodata si pulsul pietei pentru persoanele interesate de aspectul economic.

Pentru detalii: office@despreSpa.ro / +4 0745.411.111

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria