Pierzi mult timp încercând să economisești bani?

 
= 785

Atunci când ai un buget limitat încerci să economisești bani oricând poți, în special dacă vrei să îți construiești un fond de economii. Însă de multe ori nu ne dăm seama cât de mult cheltuim încercând să economisim. Mergem în cealaltă parte a orașului pentru a ne face cumpărăturile pentru că un produs este redus, nu cumpărăm produse de calitate deoarece sunt mai scumpe, stăm ore întregi și ne gândim cum ar fi mai bine să ne facem un buget, în loc să găsim un balans între ceea ce cumpărăm și perioada care ne vor fi folositoare. Dacă vrei să economisești timp, trebuie să faci cumpărături inteligente, iar un împrumut de la CredX Polonia te poate ajuta.

Auzim de foarte multe ori că timpul costă bani, însă de prea puține ori ne-am pus întrebarea dacă este adevărat. Însă în epoca informației și a rapidității, acesta este important. Ne plângem că nu avem suficient timp să facem tot ce ne-am dori mai des decât ne dorim să avem mai mulți bani. Iar realitatea este că aceste două depind una de alta. Timpul poate crește calitatea muncii noastre, iar banii pot îmbunătăți și înfrumuseța o perioadă anume.

De aceea trebuie luat în considerare atunci când facem bugetul. De altfel, bugetul nu ar trebui construit în fiecare săptămână, ci atunci când luați salariul. Și puteți fi mai eficienți dacă stabiliți plăți recurente în fiecare luna. Puteți plăti ratele, chiria și unele facturi automat în fiecare lună în ziua pe care o alegeți dumneavoastră. Astfel, nu veți mai sta la cozi interminabile la caserii pentru a face o plată și nici nu va mai trebui să vă rezervați câteva ore pentru plata facturilor online. Puteți sări o întreagă etapă a bugetării, cea de indexare a facturilor, folosindu-vă de acest serviciu.

Goana după reduceri este un alt capitol la care pierdeți mult timp și uneori bani. Este indicat atunci când vreți să economisiți bani să profitați de reduceri. Însă trebuie să luați în calcul distanțele pe care le parcurgeți. Nu este indicat să mergeți la prea multe supermarketuri pentru cumpărăturile săptămânale doar pentru că acolo găsiți câte un singur produs de pe lista redus. Pe lângă benzina consumată, sau biletele de autobuz, veți pierde o întreagă zi. De asemenea, inevitabil veți cumpăra mai multe lucruri decât v-ați propus doar pentru că arătau bine, sau vă era poftă sau pur și simplu, erau la îndemână.

Pentru că vă este frică să cheltuiți, de multe ori pierdeți experiențe unice. Nu ieșiți în oraș cu prietenii la evenimente gratuite și nu mergeți la film deși este în aer liber pentru că vă este frică că veți pierde bani, sau mai rău, pentru că sunteți preocupați să găsiți încă o soluție de economisire. Nici măcar în concedii nu mergeți pentru că vă este frică că vă veți depăși bugetul. Este important să înțelegeți că pentru a vă depăși condiția trebuie să investiți în propria persoană, petrecându-vă timpul plăcut. Cu un click aici puteți obține banii necesari pentru a profita de micile oportunități pe care viața vi le pune în cale.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria