Tocanita de turism 1 mai 2017

 
= 1322
Am sa va scriu aici ce se mai intampla in turismul romanesc:
   • Grupul Infotripisti a avut prima intalnire pe anul 2017, in insula Evia (cred ca pe plaja au dezbatut problemele agentiilor de turism).
   • Agentia de turism KUSADASI impreuna cu partenerul din Turcia - Logic Tours au organizat un week-end de relaxare in Antalya pentru 148 de persoane (revanzatori).
   • Avem o noua statiune turistica: Mamaia Nord. In acte nu cred ca exista asa ceva, dar in harti si pe Facebook DA.
   • Ministerul Turismului are 4 site-uri. Voi le stiti? Pun pariu cu ca nu le stiti! Sunt multe, sunt putine, nici nu mai conteaza! http://turism.gov.ro/ http://newsturism.ro/ http://www.romania.travel/ro/ http://romaniatourism.com/
   • Alex Filipschi de la  Federația de Promovare a Turismului din Moldova - FPTM ne invita sa vedem cu ce probleme se confrunta Republica Moldova. Eu zic sa scoata in evidenta mai mult faptul ca au 100 de crame, din care doar 12 deschise pentru public.
   • FNGTR (Federatia Nationala a Ghiziilor de Turism din Romania) asteapta iesirea actelor de la Tribunalul Bucuresti. Domnul Presedinte George Vasiliu (3 plecaciuni) poate candida pentru un loc in Consiliul Consultativ al Turismului de la minister.
   • Sambata si Duminica la Castelul Peles a fost jale! Ghidul de turism Coca Andrei Alexandru ne relateaza: "Turism de 1 MAI in Sinaia - Castelul Peles - unde angajatii ne spun noua, ghizilor ca ce tot venim cu atatia turisti, intrerupandu-ne in timp ce facem turul ghidat, unde avem loc de parcare pentru doar max 5 autocare !!!! Unde politia locala ameninta soferii autocarelor ca o sa le dea amenzi pentru parcare interzisa si a 2a lor treaba e sa alerge tigancile care vand zmeura in gradina castelului, unde acum o saptamana (in ziua cu viscolul) primaria a trimis plugul si o sararita abia pe la ora 10 30 - la mai mult de o ora de cand se deschisese castelul ca masinile sa poata sa coboare in parcare (inregistrandu-se accidente usoare pana in acel moment deoarece turistii au intrat cu masinile in ziduri sau sant din cauza ghetii), unde se sta la coada cam o ora minim pentru a cumpara bilete deoarece este o singura casa (unde NU SE poate platii cu cardul), unde intrarea si iesirea grupurilor se face pe acceasi parte, desi exista o usa de mijloc pe unde se pot directiona turistii la iesire - facilitant fluxul........unde strainii intra pe o parte si romanii pe alta parte, dar nu suntem anuntati unii de ceilalti cand intram si ne intersectam 2 grupuri si ne certam care sa inceapa sa ghideze primul.....unde in loc sa marim pretul biletului si sa dam liber la poze pentru a beneficia de o publicitate gratuita, trebuie sa platim suplimentar - SPUNETI MI SI MIE - CAND AM 40 de oameni cu FACTURA OP - CUM SA STAU CU EI LA COADA O ORA SA ISI CUMPERE SEPARAT TAXA FOTO ?????????........chiar asa de batuti in cap sa fim ?????? Unde nu exista culoare separate GRUPURI si TURISTI INDIVIDUALI !!!! Si nu exista nici un megafon care sa anunte in gradina (BINE CA LA PARLAMENT S-AU DESTEPTAT INTR UN FINAL) grupul ca trebuie sa vina la usa deoarece trebuie sa inceapa turul......SI BONUS !!!!! DOMN PRIMAR S-A GANDIT SA BLOCHEZE CENTRUL SINAIEI SAMBATA - 29/04 - PENTRU UN CROS !!!! PAI BINE DOMN PRIMAR, nu aveai luni zi libera si castelul era inchis ???? NU AI ATATEA TRASEE FORESTIERE pe unde sa ii pui pe oameni sa alerge ???????? BLOCHEZI CENTURA TOCMAI IN WEEKEND CAND AI TURISTI ??????? CHIAR ASA DE NESTIUTORI SA FIM DE LE COMITEM ASA GRAV ?????
    #OPREAVLAD - Primar Sinaia, #MIRCEATITUSDOBRE #MINISTERULTURISMULUI, #ASOCIATIAINCOMINGROMANIA ..... FACEM SI NOI CEVA BUN SAU NE FACEM IAR DE RAS ?????"    
 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria