In noiembrie ai Black Friday la vacanțe! Plecările turiștilor români în străinătate, în creştere cu 18,9% faţă de anul trecut!

 
= 2798

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, astfel că au rămas mai puțin de două luni până când românii pot alege unde vor petrece sărbătorile de iarnă și implicit trecerea dintre ani!
touristica

Un research consistent nu va înlocui în totalitate o ofertă personalizată aleasă în urma unor intercțiuni persoanale precum o vizită în agenția de turism, o discuție telefonică sau constultanță prin e-mail. La Touristica ai ocazia de a te informa, cunoaște, interacționa și rezerva pe loc vacanța dorită într-o singură zi – din trei! Târgul de Turism Touristica se desfășoară parcursul a trei zile, 25-27 Noiembrie, la Cluj-Napoca – Polus Center (VIVO)!

Toamna aceasta, la Touristica ai Black Friday la vacanțe!

Cei care nu au făcut deja rezervarea pentru cea mai plină de farmec perioadă a anului, încă mai au ocazia în cadrul Touristica, cel mai mare târg de turism din afara capitalei! Mai mult decât atât, pe parcursul celor trei zile de târg vă puteți alege din timp și cu prețuri în exclusivitate, destinația perfectă pentru schi sau vacanța SuperEarly Bird în locații de vis pentru vacanțe memorabile!

Sărbători în ținutul lui Moș Crăciun, un lux accesibil!

Paleta alegerii destinațiilor pentru o vacanța de poveste este una bogată. Astfel că un sejur de 4 nopți în Țara lui Moș Crăciun care include bilet de avion București – Rovaniemi – București, transferul aeroport – hotel-aeroport, cazare 4 nopți la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus și bonus 4 cine festive costă doar 1150 euro/persoană/sejur. O vacanță care cu sigurantă va face deliciul celor mici și îi va bucura deopotrivă și pe cei mari!

Plecările vizitatorilor români în străinătate au fost de 7414,0 mii în prima jumatate a acestui an, în creştere cu 18,9% faţă aceeași perioadă a anului precedent, potrivit INSEE. Pentru a călători în străinătate, românii preferă în principal transportul rutier (69,4%); restul călătoriilor fiind efectuate cu mijloace de transport aerian (29,9%), pe ultimele locuri în topul preferințelor rămânând transportul feroviar (0,6%) şi naval (0,1%).

Preferințele turiștilor români includ în primul rând Europa, dintre care 2.479.265 de turiști au ales să călătorească pe teritoriul Uniunii Europene, de aici explicându-se alegerea mașinii ca mijloc de transport în detrimentul avionului. În același timp, observăm interesul crescut al românilor pentru destinații exotice, spre exemplu Asia (166263 turiști).

Una dintre cele mai interesante oferte de Revelion 2017 este localizată în superbele Insule Maldive. Un sejur de 7 nopți la Hotel Plumeri Boutique****, Maldive, în cameră dublă deluxe, este doar 1163 de euro/persoană.

Construit în Vaadu Atoll Thinadhoo, hotelul oferă oaspeților săi posibilități de relaxare pentru toate gusturile, iar comorile sălbatice ale superbelor Insule Maldive așteaptă să fie descoperite. Locația permite accesul la obiectivele turistice importante ale orașului și dispune de zone de plajă privată cu facilități de drumetii și sporturi nautice, pescuit, scufundări.

rgul de Turism Touristica reprezintă cel mai mare targ de turism din Transilvania, se află la cea de-a 15 a ediției și este organizat in două ediții pe an la Polus Center, Cluj-Napoca. Cele mai puternice companii din domeniului precum Christian Tour, Happy Tour, Filadelfia Turism sau Z-Tour vor fi prezente în cadrul evenimentului. Așadar, vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai domeniului pentru a-și alege destinația pentru vacanță cu reduceri early booking, tombole și alte surpize!

InfoTravelRomania.ro este partener media si participa la acest eveniment pe 25 noiembrie 2016.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria