Dupa 14 ani spunem stop la publicarea gratuita a comunicatelor de presa

 
= 910
Dupa cum bine stiti (sau poate nu stiti) infotravelromania.ro este un site de informare si de promovare care se sustine din publicitate. Din pacate insa sau din fericire, multe companii de turism au gasit alte modalitati de promovare:
  • platesc promovare pe Google
  • platesc promovare pe Facebook
  • organizeaza conferinte de presa
  • trimit comunicate de presa, pe care multi le publica gratuit
  • organizeaza infotripuri (de la an la an din ce in ce mai multe)
  • trimit newslettere, sms-uri  catre clienti si agentii de turism partenere
  • participa la targurile de turism
Piata este libera asa ca nu ii putem condamna. Am observat in ultimul an o avalansa de comunicate de presa, trimise catre noi spre publicare gratuita. Dar si noi trebuie sa platim taxe si impozite 🙂 Asa ca, in concluzie va anuntam ca incepand de astazi 18 mai 2016 nu mai publicam stiri sau comunicate de presa decat CONTRA COST. Pentru cine este interesat ne poate cere o oferta pe office [@] infotravelromania.ro Pe 18 iunie 2016 portalul de turism infotravelromania.ro implineste 14 ani. Inca putin si avem buletin! 🙂 infotravelromania-facebook Lucram de cateva luni la refacerea site-ului si putem sa va anuntam ca am refacut cateva sectiuni, dar mai sunt inca multe de facut. Am construit o sectiune de ghizi , am construit o sectiune de mestesugari, am refacut dinamic sectiuniile de evenimente, targuri de turism, stiri si infotripuri, deasemeni formularul de cerere vacanta. Vom continua sa publicam gratuit lista cu evenimentele din turism, in masura in care le si primim pe e-mail.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria