Campanie de promovare a plajelor de pe litoralul romanesc

 
= 1046

Asociaţia Litoral – Delta Dunării va demara o Campanie de promovare a plajelor litoralului românesc, catre agentiile de turism din Romania, birourile externe ale Autorităţii Naţionale pentru Turism si misiunile diplomatice ale Romaniei in lume. Luam in calcul organizarea de evenimente si competitii sportive pe plaje, dar si realizarea unui spot video dedicat plajelor din Romania, pe care il vor primi spre promovare toate agentiile de turism, hotelierii si agentii economici de pe Litoral, si care va fi distribuit la Targurile de Turism naţionale şi internaţionale, precum si in evenimentele de promovare pe care le organizam in Romania sau pe pietele tinta pe care ne indreptam atentia – Israel, Moldova, Marea Britanie, Italia, Polonia, Rusia etc. plaje-litoralul-romanesc2016

Conform informatiilor pe care le-am solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, prin proiectul implementat de ABADL pentru protecţia şi reabilitarea plajelor împotriva riscului de eroziune accelerată, au fost efectuate, in perioada august 2013 – decembrie 2015, lucrări de reconstrucţie costieră şi de lărgire a plajelor, în următoarele zone:

  • Mamaia Sud – între Hotel Malibu şi Hotel Sulina

  • Tomis Nord, Centru şi Sud – între Pescăria Constanţa şi Portul Tomis

  • Eforie Nord – între Hotel Steaua de Mare şi Port Belona

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: „Apreciem că extinderea plajelor Litoralului romanesc, cu o suprafata nou creata de cca 33 ha, are un impact major in cresterea gradului de atractivitate a litoralului românesc şi implicit în creşterea numărului de turişti în staţiunile de pe litoral. Extinderea plajelor si lucrarile de reconstructie costiera vor continua pana in anul 2020, pe toata zona de Litoral, de la Navodari si pana la 2 Mai si astfel castigam un atu important in competitia cu alte destinatii si in promovarea vacantelor pe Litoralul romanesc.”

plaje2-litoralul-romanesc2016

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria