RYANAIR lanseaza o nouă rută din București către Atena

 
= 1454

Ryanair, compania europeană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 9 Decembrie, lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera cu o frecvență zilnică începând cu sfârșitul lunii Martie. Acest serviciu face parte din planul de extindere semnificativă a orarului de vară 2016 pentru București. Cu 9 rute în total, aici incluzând și cele 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienți pe an din/spre București, respectiv va susține 900* de locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu activitățile Aeroportului București.

Calendarul de vară 2016 al Ryanair la București va oferi:

5 noi rute: Atena, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino
9 rute în total la București, incluse fiind și rutele către Bruxelles, Dublin, Londra și Madrid
1.2m clienți pe an
900 de locuri de muncă.

La București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lunii Martie, și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse și cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă, la București.
OTP_ATH

Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”

Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus extraordinar, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

SFÂRȘIT

*Studiile ACI confirmă faptul că 750 de locuri de muncă conectate activităților unui aeroport internațional sunt susținute de fiecare 1 milion de pasageri

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria