Cum sa-ti faci un cont pentru ghid de turism?

 
= 3909
Astazi o sa povestim despre cat de usor este sa iti faci un cont de ghid pe www.infotravelromania.ro Pasul 1: intrati pe pagina http://www.infotravelromania.ro/ghiziturism.html sau cautati pe Google ghizi turism, tot aici ajungeti 🙂
Adauga ghid de turism

ghizi de turism

Pasul 2: uitati-va in partea stanga, in meniu si o sa vedeti un buton gri pe care scrie cu albastru Inscrie-te ca ghid! Trebuie sa faceti click cu mouse-ul pe el.
Inscrie-te ca ghid!

Inscrie-te ca ghid!

Varianta 2 de inscriere este sa va uitati in coltul din dreapta al site-ului si sa apasati pe linkul creare cont nou. Prima oara va faceti cont pe site, apoi selectati: ce fel de cont? Exista cont de user/ vizitator pentru a adauga comentarii la unitatiile de cazare, cont de ghid, cont de unitate de cazare si cont de agentie turism. Dupa ce va faceti contul trebuie sa apasati pe Autentificare.
Cont nou ghid de turism

Cont nou ghid de turism

Pasul 3:  trebuie sa completati acest formular pentru a avea cont pe InfoTravelRomania.ro Pasul 4: va apare urmatorul mesaj
Felicitari! Aveti cont de ghid!

Felicitari! Aveti cont de ghid!

Pasul 5: Felicitari ! Aveti cont de ghid! daca apasati pe butonul de mai jos: ADAUGA DATE GHID. Mesajul este: nu sunteti autentificat! Inseamna ca trebuie sa va autentificati/ sa va logati.
Nu sunteti autentificat!

Nu sunteti autentificat!

Pasul 6: Trebuie sa apasati pe linkul acela micut Autentificare.
Login ghid de turism

Login ghid de turism

Pasul 7:  Dupa ce va logati va apare urmatorul mesaj (cheia intra in contact).
Login ghid de turism pe site-ul www.infotravelromania.ro

Login ghid de turism pe site-ul www.infotravelromania.ro

Pasul 8: trebuie apasati pe butonul Adauga date ghid! Va apar automat date user, apoi completati dvs. toate campurile de mai jos. Chiar daca uitati ceva nu este nicio problema: va puteti loga ori de cate ori doriti. La fotografie sa fiti atenti ca trebuie sa incarcati o poza mica si una mare (daca nu aveti una mica, urcati doar poza mare). La sfarsit pentru salvarea datelor trebuie sa apasati pe butonul Adaugare/ modificare date.
Adauga date ghid turism!

Adauga date ghid turism!

Pasul 9:  dupa ce apasati pe butonul de jos Adaugare/ modificare date va apare urmatorul mesaj
Anuntul dvs. a fost inregistrat!

Anuntul dvs. a fost inregistrat!

Pasul 10: Datele au fost modificate! Anuntul dumneavoastra a fost inregistrat in baza de date! Pentru ca profilul dvs. sa fie public, trebuie sa achitati o taxa de 70 de lei pe an. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723.286.309 sau la adresa de email office@infotravelromania.ro Pentru a emite factura, este necesar sa ne trimiteti prin email urmatoarele date: Persoana fizica: nume, prenume, cnp, serie si numar carte de identitate, adresa. Persoana fizica autorizata: nume, prenume, numar de inregistrare la Registrul Comertului. Persoana juridica: nume firma, cod fiscal, numar de inregistrare la Registrul Comertului, banca si numarul de cont bancar. Atentie! Pentru platile prin depunere, trebuie sa platiti si comisionul oprit de banca, adica 10 lei! In contul firmei noastre trebuie sa ajunga suma de 70 de lei! Dupa efectuarea platii, profilul dvs. de ghid va deveni public (vizibil tuturor vizitatorilor website-ului).
Listare ghizi de turism

Listare ghizi de turism

  Noi promovam aceasta pagina la toate evenimentele organizate de noi (Forumul de Incoming, Forumul de Ghizi, Seminarul de Turism Montan) precum si la toate targurile de turism la care participam. Ne dorim ca in aceasta baza de date sa intre cati mai multi ghizi! Cu cati vor fi mai multi cu atat va fi mai utila atat turistilor, cat si agentiilor de turism. FLUTURAS  

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria