Cum a fost la Targul de Turism al Romaniei noiembrie 2015?

 
= 5458

Cred ca stie toata lumea ca TTR este cel mai mare si important targ de turism din Romania. Editia din martie este cea mai aglomerata, iar cea din toamna un pic mai mica. Numarul mediu de vizitatori este de 15.000.

In aceasta toamna expozitia a avut loc in pavilioanele C1, C2 (agentii de turism) si C3 (reprezentante de judet). In C4 si C5 s-a desfasurat ROMHOTEL. Editia din aceasta toamna a avut cap de afis Pavilionul C1 cu 2 mari standuri personalizate: Christian Tour cu niste coloane rosii si Paralela 45 cu tot personalul imbracat in haine traditionale romanesti. Undeva in stanga era si Genius Travel (prima oara in C1).
paralela45-ttr-noiembrie2015

Au lipsit cu stand la aceasta editie o gramada de TO: PRESTIGE TOURS, KUSADASI, TRAMP TRAVEL, PERFECT TOUR, EXIMTUR, INTERRA, PARADIS VACANTE DE VIS, ALTOURS, BIBI TOURING. Petreceri seara au fost foarte putine: in clubul LOFT (Prestige Tours & Calypso), restaurant Pescarus (Paralela 45). Vineri pe 13 noiembrie a fost Gala ANAT 25 ani (250 persoane) si o prezentare a Biroului de Turism al Greciei la restaurant Elisabeta.

Ce nu mi-a placut: Programul manifestarilor conexe a lipsit de pe site-ul oficial al targului, a existat o hartie printata distribuita la fiecare stand. Nu a existat o conferinta de presa cu 2 zile inanite de deschiderea targului.

Ce mi-a placut:  In plus fata de editia trecuta  ca organizatorii au facut cont pentru fiecare expozant si puteai distribui 50 de invitatii online, au aparut  televizoare printre standuri, pentru diverse reclame, au pus automate de bilete intrare/parcare la poarta B.
automat-romepo

Cel mai frumos stand a fost cel care promova turnul Chindiei din Targoviste (undeva in capatul pavilionului C3).
cel-mai-frumos-stand
Cea mai frumoasa poza a fost facuta in standul agentiei FILADELFIA TURISM.
cea-mai-frumoasa-poza-ttrnoiembrie2015
Am remarcat deasemeni frumusetea standurilor Hello Holidays si Tui Travel Center.
hello-holidays-ttr-noiembrie2015

InfoTravelRomania.ro pentru prima oara cu stand in C1, a fost cel mai lung si mai frumos stand pe care l-am avut vreodata.
stand-infotravelromania-ttr-noiembrie2015
Mai jos si un filmulet video cu standul nostru.

Am lansat sectiunea noua de ghizi (cea mai complexa baza de date cu ghizi de turism), sectiunea de evenimente turism si sectiunea de stiri.
FLUTURAS
Galerie foto: poze ziua 1 | poze ziua 2 | poze deosebite | poze ziua 3 | poze ziua 4

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria