Care sunt cele  mai cautate hoteluri de 4 stele  din Bucuresti, afla si de ce!

  • Hotel Sarroglia  - Executive Suite
  • Rin Grand Hotel - Camera Standard
  • Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium 1
  • Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium Twin
  • Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium
 
= 1527

Piata hotelurilor de 4 stele este destul de bine reprezentata in capitala Romaniei, conditiile oferite de aceste hoteluri sunt bune, chiar foarte bune. Tarifele mici pentru cazare in Bucuresti este principalul motiv pentru care ar trebui sa alegi un hotel de patru stele. Daca ai visat vreodata sa te rasfeti intr-un hotel de lux si sa vizitezi o capitala cool atunci poti linistit incepe cu Romania. Trebuie sa stiti ca hotelurile de patru stele din Bucuresti le ofera clientilor conditii deosebite de cazare dar si cele mai moderne si mai noi facilitati. Acest tip de hoteluri e alegerea perfecta pentru cei care doresc sa ramana cateva zile in Micul Paris dar si gazda perfecta pentru oamenii de afaceri ocupati. Calitatea serviciilor oferite este direct proportionala cu tarifele practicate, sederea cat mai placuta fiind 100% garantata.

Haideti sa aflam impreuna care sunt cele mai cautate hoteluri de 4 stele din Bucuresti si de ce. Unul din acestea este Hotel Sarroglia, situat la 500m distanta de centrul capitalei, la 3.2 km distanta de Gara de Nord si la 10 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda. Hotel Sarroglia  - Executive Suite Hotelul Sarroglia este un hotel de 4 stele modern si frumos, dispune de o arhitectura superba, avangardista care merge de minune cu interioarele decorate cu rafinament si facilitati moderne, de ultima generatie. Hotel Sarroglia este excelent amplasat in raport cu centrul capitalei, si o multime de alte puncte de interes importante precum obiective turistice, centre bancare, financiare sau comerciale amplasarea fiind unul dintre principalele avantaje.

Un alt hotel de 4 stele extrem de cautat in Bucuresti este Hotel Rin Grand, un hotel modern ce ofera o gama de servicii perfect adaptata celor aflati in calatorie de afaceri sau de placere. Rin Grand Hotel - Camera Standard Printre principalele motive pentru care aceste hotel este atat de apreciat se numara serviciile ireprosabile, curatenia si raportul calitate/pret. Zona in care este situat hotelul este usor accesibila, la 10 minute distanta de Centrul Istoric si dispune de o parcare generoasa. Hotel Rin Grand le ofera clientilor sai o atmosfera speciala asigurata de un design cald, primitor, cu aparatura de ultima generatie. Iubitorii de natura vor fi incantati sa afle ca in vecinatate se afla Parcul Vacarestilor, supranumit Delta Bucurestiului, la doar 50m distanta. Mai multe informatii despre Rin Grand aici.

Un alt hotel despre care vom vorbi in acest articol este Phoenicia Grand Hotel, special conceput pentru a combina exigentele specifice mediului de afaceri cu magia si farmecul povestilor orientale, un hotel care stie de minune sa imbine utilul cu placutul si care vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de calitate, invitatii inedite si speciale de relaxare. Phoenicia Grand Hotel arata de fiecare data un respect profund fata de clientii sai, vinurile si mancarurile sunt atent selectionate. Cu siguranta nu vei fi dezamagit de serviciile oferite de acest hotel. Echipa tanara si ambitioasa de care dispune hotelul este gata oricand sa satisfaca pana si cele mai exigente dorinte. Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium 1

Phoenicia Grand se afla in zona de nord a orasului, fiind preferat si de oaspetii ce cauta un hotel cu acces facil catre aeroportul Henri Coanda. Mai multe informatii despre Phoenicia Grand pe Hotel-Bucuresti.com.

Camerele hotelului au fost partial renovate, vedeti mai jos noile camere de tip Premium. Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium Twin

Phoenicia Grand Hotel - Camera Premium

Acum ca v-am prezentat cateva dintre cele mai interesante hoteluri de patru stele va intrebam care va fi alegerea voastra pentru urmatoarea vizita in Bucuresti ?

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria