Conferința Națională “Băile Herculane, mai mult decât apă” – 24/26 oct 2014

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
 
= 1506

Conferința Națională “Băile Herculane, mai mult decât apă”, este inițiată de Asociația Pro Turism Herculane este parte integrată a unei campanii pentru redresarea stațiunii, atât economic cât și ca imagine națională și internaționala.
Evenimentul este al doilea din cadrul campaniei și se desfășoară în perioada 24 – 26 octombrie la Hotel AfroditaBăile Herculane.
1  2
Campania civică a debutat în luna aprilie 2014.
Prima conferință „Întoarcerea la apă! Prevenţia, bază pentru sănătate” a reunit medici specialiști, autorităţi publice, scriitori, investitori şi operatori de turism având ca punct central valorificarea zonei cu ajutorul apelor cu proprietăți speciale ce au pus stațiunea pe harta turistică a Europei.
11  22
Conferința Națională “Băile Herculane, mai mult decât apă” își propune să atragă atenția asupra tuturor calităților pe care zona le are de oferit, în același timp aducând față în față autoritățile publice centrale și locale, investitori, hotelieri și operatori de turism pentru identificarea celor mai eficiente metode de dezvoltare a zonei cât și a problemelor întâmpinate de factorii implicați în această dezvoltare.
Turismul balnear este turismul tuturor anotimpurilor iar acest lucru trebuie să se resimtă în tot ceea ce înseamnă activitate și dezvoltare în zonă.
Băile Herculane trebuie să renască din datoria morală față de natură.
InfoTravelRomania va fi prezent la eveniment!

 

 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria