Fly Romania introduce o noua destinatie in programul de vara: Palermo, Italia

  • bucuresti-palermo-avion
 
= 1274

Fly Romania introduce un nou zbor internațional

București, 6 mai 2014 – Fly Romania introduce o nouă destinație în programul de vară. Pe lângă cursele interne și internaționale deja anunțate, compania aeriană va opera două zboruri pe săptămână pe ruta București – Palermo.

Începând din această vară, Fly Romania va opera un nou zbor internațional. Celor șase destinații din Italia, Spania, Germania și Turcia li se adaugă Palermo, cel mai mare oraș din Sicilia. Zborurile vor avea o frecvență bi-săptămânală, în zilele de marți și joi și pot fi deja rezervate pe site-ul companiei www.flyromania.com. Tarifele pentru zborul București – Palermo vor începe de la 29,90 euro.

Prin introducerea orașului Palermo în programul nostru de vară am ajuns deja la șapte destinații internaționale, iar intenția noastră este să extindem rutele și purtăm în continuare discuții cu mai multe aeroporturi în acest sens”, subliniază Cătălin Buțu, directorul executiv al companiei.

Fly România va opera zboruri interne și internaționale începând cu mijlocul lunii mai. Rutele internaționale vor fi acoperite după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea, Palermo cu două zboruri săptămânale din București și Antalya cu o cursă săptămânală din București începând din luna iunie. Pe ruta Timișoara – București, zborurile vor avea o frecvență zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Tulcea – București de trei ori pe săptămână.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara și 49,90 euro/zbor pentru București – Tulcea, în vreme ce pe rutele internaționale, prețurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg și al unuia de cală de cel mult 20 kg, dar și servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcțional sau de la agențiile partenere.

Am vândut bilete pe toate destinațiile, dar cele mai căutate sunt Barcelona, Genova și Frankfurt unde avem rezervări inclusiv pentru zboruri ce vor fi operate în luna septembrie”, adaugă Cătălin Buțu.

Programul zborurilor:
bucuresti-palermo-avion

Despre Fly România:
Fly România este un brand al Ten Airways, o companie aeriană cu capital românesc, care și-a început activitatea în 2010. Până în prezent, a operat în sistem charter și wet lease, ceea ce presupune închirierea aeronavei cu tot cu echipaj și celelalte servicii pentru a opera în numele unei alte companii Fly România va opera zboruri sub brandul propriu începând din luna mai 2014.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria