Razvan Filipescu efectueaza o vizita oficiala in Israel

  • israel
 
= 1318

In perioada 10- 11 februarie a.c, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri si Turism, doamna Maria Grapini insotita de Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, domnul Razvan Filipescu efectueaza o vizita oficiala in Israel.

In cele doua zile in care se va afla in Israel, Ministrul Maria Grapini va participa la deschiderea târgului de turism de la Tel Aviv, The International Mediterranean Tourism Market, va vizita pavilionul românesc din cadrul targului si va avea intalniri cu oficiali ai tarii gazda.
israel

In cadrul vizitei, Ministrul Delegat se va intalni cu dl Avisahy Braverman, deputat in Knesset, președinte al  Comisiei economice, președinte al Comisiei mixte economico-financiare pentru promovarea Concurenței în sectorul alimentar, membru în Comisia financiară, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, cum ar fi domnul Zvi OREN, Președintele Asociației Industriașilor din Israel, cu dl Yossi Fatael, CEO „Israel Tourist and Travel Agents Association”, precum si cu doamna Colette AVITAL presedintele Camerei de Comerț Israel – România .

In cea de-a doua zi a vizitei sale in Israel, Ministrul Maria Grapini se va intalni cu dl Uzi LANDAU, ministrul Turismului din Israel si va participa la un seminar pentru promovarea României ca destinație turistică.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria