“Criteriul Primei Zapezi” – editia a doua – incepe, asa cum a fost programat, pe 25 noiembrie, la Sinaia

  • valea-prahovei
 
= 1437

Declaratie de presă 22 noiembrie 2013
“Criteriul Primei Zapezi” – editia a doua – incepe, asa cum a fost programat, pe 25 noiembrie, la Sinaia

– Touroperatori si jurnalisti din 11 tari vor fi prezenti la eveniment –

Desi o parte din finantarea asigurata de Autoritatea Nationala pentru Turism nu s-a concretizat, evenimentul Criteriul Primei Zapezi se va desfasura prin efortul suplimentar al membrilor Asociatiei de Promovare si Dezvoltare Turistica Prahova, care s-au mobilizat exemplar: hoteluri, restaurante, firme de transport pe cablu, primarii si alti prestatori de turismul local.
valea-prahovei
Acestia si-au dat mana pentru a oferi oaspetilor servicii demne de binecunoscuta ospitalitate romaneasca. Cazarea va fi asigurata la hoteluri de 4 si 5 stele, oaspetii vor beneficia de burse de turism, sesiune de conferinte, seri festive si de Gala turismului prahovean.

Singura modificare e ca infotripul se va incheia joi, fata de programul initial care trebuia sa se incheie vineri.
„A trebuit sa refacem in 3 zile o munca de 6 luni, dar credem ca vom iesi cu fruntea sus. Singura modificare este aceea ca evenimentul se va termina joi dimineata, la Azuga, in loc de vineri seara, in Poiana Brasov. Un eveniment similar pentru Brasov va fi organizat cu o alta ocazie, promite Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT). ANT sprijina evenimentul, finantand sesiunea de conferinte conexe Bursei de turism si cazarea pentru invitatii straini. Multumesc mult factorilor locali pentru implicare – hoteluri, transportatori pe cablu, primarii, producatori de vin de elita prahoveni, artisti, studenti si cadre didactice de la Universitatea de Petrol si Gaze – care ne-au acordat tot sprijinul pentru ca evenimentul sa reuseasca. In cadrul Galei turismului prahovean, vom premia cei mai buni oameni si firme din turism. Iata ca parteneriatul public – privat isi arata rolul sau important iar evenimentul isi va atinge scopul propus.

Faptul ca o licitatie s-a anulat doar cu 4 zile inainte de eveniment ne face sa ne gandim ca procedurile trebuie revizuite pentru ca sunt birocratice, rigide si ingreuneaza realizarea unor astfel de actiuni. Turismul este cea mai la indemana forma de export pentru Romania si nu avem voie sa ratam o asemenea oportunitate”, declara Adrian Voican, presedintele Asociatiei de Promovare Turistica Prahova.

Timp de 4 zile vor fi vizitate şi promovate 3 staţiuni: Sinaia, Buşteni si Azuga. Sunt asteptati participanţi din 11 ţări: Belgia, Franţa, Dubai, Iran, Italia, Turcia, Polonia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România. De asemenea, Bursa de turism Criteriul Primei Zăpezi, care se va desfăşura pe 26 noiembrie, la Cazinoul Sinaia, va avea peste 300 de participanţi.

Programul evenimentului se regaseste pe site-ul www.criteriulprimeizapezi.ro

Pentru alte amănunte:
Anda Baciu,
Secretar General APDT Prahova
0756.604.230
office@asociatiaturismprahova.ro

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria